V sobotu 27. 7. 2024 se zúčastnilo béčko TJ Sokol Mochtín turnaje v Měcholupech, kde sehrálo 2 zápasy proti rezervě domácích Měcholup, která postoupila jako vítěz právě skončeného ročníku III. třídy do okresního přeboru, a proti TJ Sokol Bezděkov hrající IV. třídu. Hrálo se za úmorného vedra systémem každý s každým, hrací doba byla 1krát 45 minut. I na tento turnaj jsme měli bohužel potíže se sestavou, nakonec nás bylo alespoň 11, takže jsme turnaj důstojně odehráli a všem našim hráčům patří veliká pochvala za předvedené výkony a bojovnost v obou zápasech.

V 1. zápase porazily Měcholupy Bezděkov, ve 2. zápase potom rovněž naše béčko po celkem vyrovnaném průběhu hry, ve třetím zápase jsme dokázali porazit Bezděkov. Vítězem se tak stalo domácí béčko Měcholup, které však bylo výrazně posíleno hráči áčka, kteří vybojovali postup do I.A třídy, 2. místo obsadilo naše béčko a třetí byl Bezděkov, za který nastoupili rovněž hráči se zkušenostmi z vyšších soutěží.

Všechny 3 zápasy odřídil jako hlavní rozhodčí Ivan Petličarovský.


Výsledky TJ Sokol Mochtín B
:

TJ Sokol Mochtín B – TJ Měcholupy B 1:3, KRÁL Tomáš

TJ Sokol Mochtín B – TJ Sokol Bezděkov 5:0, PRETZELMAYER Jaroslav 3, STREJC
                                                                              Stanislav, 
RAŠEK Josef

Sestava Mochtína: Prokop Daniel – Peleška Petr, Peleška Jiří, Pavlík Jaroslav, Smolík Radek – Horský Michal, Strejc Stanislav – Sádlík Martin, Král Tomáš, Pretzelmayer Jaroslav – Rašek Josef

Trenéři: Podráský Jiří, Žiak Milan ml.


Další a zároveň poslední přípravný zápas před startem nového ročníku III. třídy odehraje náš "B" tým mužů na hřišti v Bolešinech s domácím béčkem, a to v neděli 11. 8. 2024 od 17:00 hodin.

1. mistrovský zápas nového ročníku III. třídy odehraje naše béčko už v sobotu 17. 8. 2024 od 15:00 hodin na hřišti nováčka této soutěže TJ Žichovice.