Vytisknout
Mistrovské soutěže pokračují dalším kolem. Do bojů o body se zapojují i naši žáci a také družstva přípravek. Pozor - o proti původnímu rozlosování jsou změny v termínech i začátcích. Dejte na to pozor !

- V sobotu 12.4.2008

- dorostenci - zajíždí k utkání do Postřekova. Mělo se hrát v neděli, ale domácí změnili hrací den. K zápasu se jede autobusem, odj. z Klatov od zast. proti Lídlu (směr. na Domažlice) je v 8,05 hod. Zápas tam začíná v 10,00 hod.

- m u ž i "A" - jedou k utkání I.B třídy do Předenic. Utkání začíná v 16,30 hod., jede se autobusem. Odjezd z Mochtína od hřiště ve 14,35, z Klatov od zast. proti hotelu Beránek ve 14,45 hod. (to je změna -ne u pošty - upozorněte i další !). Bude to těžký zápas. Domácí na jaro posílili, porazili doma Ž.Rudu 6:0 a minulou sobotu vyhráli i ve Švihově 3:0 !

- starší přípravka - jede k prvnímu mistráku jara 2008 do Železné Rudy. Zápas tam začíná v 10,00 hod., jede se auty rodičů -dle pokynů trenéra T.Kapusty.

-Neděle 13.4.2008

- sálovkáři odboru SPV TJ So Mochtín - odehrají KF v halové kopané v Klatovech ve sport. hale ZŠ Čapkova. Začátek je v 9,00 hod., sraz všech hráčů je v 8,20 h. přímo v hale. Do sestavy budou nominováni i někteří dorostenci - jména sdělí vybraným K.Šot

- mladší přípravka zahajuje mistrovské jaro v Nýrsku. Utkání tam začíná již v 9,00 hodin, jede se auty roičů dle pokynů trenéra T.Kapusty.

- žáci - postoupili do OP, kde půjde o titul přeborníka okresu a postup do KS. Naši kluci zajíždí k utkání do Velhartic. Zápas tam začíná v 10,00 hod., jede se auty rodičů dle pokynů trenéra St.Bejvla

-m u ž i  "B" se představí doma v utkání III.třídy Mochtín B - Hrádek B. Zápas začíná již v 16,30 hod. (ne v 17,00), sraz hráčů je nejpozději do 15,45 hod. v kabinách !

Srdečně zveme na všechny utkání naše příznivce !!!
Kategorie: TJ Sokol Mochtín
Zobrazeno: 1795