Naše TJ So Mochtín (odbor SPV) je pořadatelem již 5.ročníku turnaje V HALOVÉ KOPANÉ seniórů nad 45 let - " O putovní pohár TJ Sokol Mochtín "

Turnaj proběhne v hale ZŠ Čapkova v Klatovech v sobotu 16.1.2010 od 9,00 hod. s tím, že prezentace přihlášených týmů je na místě v den konání od 8,20 do 8,30 hod.

Počítáme s 8 družstvy (více by bylo neúnosné), Mochtín staví tradičně dvě družstva.  Startovat mohou jen hráči narození v roce 1965 a starší. Start mladších hráčů není povolen ! Loňské prvenství bude obhajovat tým 1.FC Sušice.

Pro oba týmy So Mochtín již máme vytipované hráče, kteří budou v těchto dnech osloveni, ale přesto - má-li z Vás někdo zájem o zařazení do týmu So Mochtín, dejte obratem vědět na tel. K.Šota (605 357370), popř. na e-mail: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. 

Nominovaní hráči So Mochtín musí mít s sebou na turnaj vhodnou obuv na palubovku, musí také počítat se složením vkladu 50-60,- Kč - dle počtu hráčů v týmu.

              Těšíme se na shledání, srdečně zveme i naše fanoušky !!!