Vytisknout
O víkendu pokračovali další turnaje MP a SP přípravek. Starší přípravka pořádala tunaj v Mochtíně za účasti 4 týmů. Mladší přípravka se představila na turnaji v Nýrsku  za účsti také 4 týmů.

STARŠÍ PŘÍPRAVKA

SP odehrála další tři kvalitní utkání. V prvním zápase porazila KT B kdy se náma dařila naše kombinační hra se spoustou hezkých akcí.
Druhý zápas jsme nastoupili proti Nýrksu. Bohužel jsme zaspali prvních 10 min utkání a prohrávali jsme o 5 branek. Potom přišlo z naší strany zlepšení a soupeře jsme místy dokázali přehrávat, ale bohužel nás už poněkolikáté zradila koncovka.
Poslední zápas jsme hráli proti mladšíkům z Klatov. Zápas jsme nakonec zvládli i když ze záčátku jsme si mysleli,že mladšíky dokážeme porazit snadno. Nutno pochválit všechny týmy za předváděnou hru.

Mochtín 9 : 1 Klatovy B
Klatovy ml 2 : 6 Nýrsko
Mochtín 3 : 11 Nýrsko
Klatovy B 8 : 5 Klatovy ml
Mochtín 10 : 5 Klatovy ml
Klatovy B 0 : 8 Nýrsko

Sestava : 
Kubaň David, Kubaň Tomáš, Kubaňová Kateřina, Kolář Tobias, Potužák Vít, Toman Vojtěch, Janošťáková Katarina, Bauerová Viktorie
Trenéři : Cihlář, Toman, Kolář

MLADŠÍ PŘÍPRAVKA

Mladší přípravka hrála další svůj turnaj na hřišti v Klatovech. Počasí nám přálo,což bylo vidět na účasti našich svěřenců. Snad nám tato početná účast vydrží i do dalších turnajů. Odehráli jsme tři pěkné zápasy a k vidění bylo spoustu gólů, ale zároveň je stále na čem pracovat.

Mochtin 10 :0 Kolinec 

Mochtin 5 : 2 Nalžovské Hory 
Mochtin 4: 7 Nýrsko 

Sestava: Truska Jan - Kubaň David, Troch Radim, Toman Vojtěch, Sádlíková Denisa, Pořický Štěpán, Plášek Radim, Kraus Kryštof, Toman Matyáš, Höfler Tomáš, Král Tomáš, Vlk Dominik
Trenér :
Toman

V příštím týdnu trénujeme pouze ve čtvrtek.
Další víkend hraje v sobotu 13.5. od 10 hodin SP turnaj ve Strážově ( Strážov, Mochtín, Nýrsko, Klatovy A, Luby A )
Ve stejný den 13.5. od 10 hodin MP pořádá turnaj ( Mochtín,Sušice B, Janovice, Horažďovice) 
Kategorie: TJ Sokol Mochtín
Zobrazeno: 394