Turnaj starších přípravek v Sušici dne 18.2.
V sobotu se starší přípravka zúčastnila halového turnaje v Sušici. Startovala zde 3 mužstva Sušice, Mochtín a Luby C a hrálo se jednou 35 minut. Naše přípravka odehrála opět dobré zápasy. Zápas se Sušicí byl do 25 minuty naprosto vyrovnaný, ale posledních deset minut naši hráči odpadli fyzicky. Mochtín přijel bohužel jenom s jedním náhradníkem. Sušice i Luby točili dvě čtveřice. Velká pochvala patří všem hráčům za výkon od trenéra.
Mochtín 3 : 8 Sušice
Luby C 0 : 4 Sušice
Mochtín 6 : 3 Luby C
Sestava : Kubaň David, Kubaň Tomáš, Kolář Tobias, Němeček Jakub, Houdek Tomáš a Kubaňova Kačka
Trenéři : Cihlář a Kolář

Turnaj mladších přípravek v Klatovech 19.2.
Na tento turnaj odjela naše mladší přípravka v malém počtu (velká marodka). První zápas dokonce odehrála bez střídání a na druhý zápas byl jeden hráč na střídání. Přesto na výkonu našich hráčů vůbec nebyla vidět únava a naopak oba zápasy jednoznačně vyhráli.
Mochtin - Strážov = 11:1
Mochtin - Janovice = 8:2
Sestava: Kubaň D. - Troch, Truska, Zítek, Höfler, Kraus
Trenér: Petr Toman

Turnaj mini-přípravek v Nýrsku 18.2.
Tohoto turnaje se zúčastnilo pouze 6 týmů. Naši nejmladší hráči odehráli všechny zápasy ve velkém nasazení a podařilo sem jim "vsítit" velké množství gólů. Za bojovný výkon patří dětem poděkování od trenéra Romana Krause.
Sestava: Adam Tušek, Dominik Vlk, Aleš Kuchař, Tadeáš Kraus, Kryštof Kraus, Nina Vaisová, David Sádlík
Trenér: Roman Kraus

Tréninky našich přípravek pokračují každé pondělí a čtvrtek od 17:00 v hale ZŠ Tolstého. Starší přípravka trénuje na hřišti v Mochtíně ve stejných časech.