Tento víkend byl nabitý událostmi, kterých se zúčastnily Mochtínské přípravky. Nejprve v sobotu 10.12. se zúčastnila mladší přípravka turnaje v Sušici. Poté také v sobotu odehrála mini přípravka turnaj v Nýrsku. A v neděli odjela na turnaj do Švihova starší přípravka. Poté v neděli proběhla "dokopná" všech týmu přípravek na Bowlingu na Plánické.

Turnaj mladších přípravek v sobotu 10.12. v Sušici
Na tento turnaj odjela mladší přípravka v malém počtu hráču ale i přesto měla "raketový" nástup do turnaje. V prvním zápase, do kterého naše děti nastoupily proti výběru z Lub, jsme začali perfektně a od prvních chvil jsme skórovali. Nakonec Mochtín zvítězil nad Luby 8:0. Bohužel v druhém zápase proti domácí Sušici však došly síly. Druhý zápas skončil 1:6 v neprospěch našeho týmu.
Sestava: Kubaň D., Toman V., Troch, Fleisig, Zítek, Truska J., Kraus K.
Trenéři: Petr Toman

Turnaj mini-přípravek v sobotu 10.12. v Nýrsku
Na tento turnaj odjel náš tým bez většiny starších a zkušenějších dětí. Tento tým složený hlavně z nejmenších dětí, které v Mochtíně hrají fotbal ale předvedl až překvapivě dobrý výkon. Většina dětí měla nejlepší turnaj své fotbalové kariéry a Mochtínský tým dokázal skórovat množství gólů.
Sestava: Doležal M., Kraus T., Vais F., Vaisová N., Tušek, Truska J.
Trenéři: Petra Doležalová, Roman Kraus

Turnaj starších přípravek v neděli 11.12. ve Švihově
Na turnaji nás opět trápilo zakončení. Herně a hlavně fotbalově jsme odehrály všechny zápasy vyrovnaně ale špatné zakončení způsobilo, že Mochtínský tým prohrál všechny tři zápasy o gól nebo dva. Tohoto turnaje se zúčastnily týmy Nýrska, Klatov a Mochtína.
Sestava:Kubáň T., Kubáň D., Kubáňová K., Němeček, Kolář, Ryneš, Bauerová
Trenér: Jaroslav Cihlář

Dokopná přípravek na bowlingu
V neděli 11.12. měly naše týmy dokopnou na Bowlingu v Plánické ulici. Po velice vydařeném podzimu našich malých fotbalistů se všechny týmy přípravek sešly na odpoledne zábavy. Této akce se zúčastnilo více než 30 dětí a většinou oba rodiče každého dítěte. Dokopná byla velice úspěšnou akcí, plnou zábavy a her pro naše nejmenší hráče.

Tento týden trénujeme všichni společně v tělocvičně a zároveň poslední trénink je 15.12.2022. První trénink v novém roce 2023 bude 16.1.2023.