Vytisknout
Dne 5.11. TJ Sokol Mochtín pořádal akci "Hallowenská stezka" pro děti. Sraz všech dětí (a jejich rodičů) byl v půl 5. Poté pořadatelé odvedly děti asi 1 km daleko k mlýnu na začátek strašidelné halloweenské stezky. Pro děti bylo připravenou 9 stanovišt, na kterých musely plnit úkoly. Na každém stanovišti bylo strašidlo tématicky odpovídající zadání úkolů. Další 3 strašidla byla rozprostřena po strašidelné stezce o délce 1 km. Na konci této stezky na "hřbitově" čekal na děti cíl a sladká odměna. Poté se účastnící odebraly zpět na hřiště, kde pro ně bylo připraveno velké množství jídlo od řízků až po buchty a bábovky.

Této akce se nakonec zúčastnilo přes 100 dětí. Dětem se akce líbila a podle jejich slov se bály "jen trošičku". Mladší děti prošly stezky většinou v doprovodu rodičů ale starší děti utvořily skupinky a procházely stezku bez doprovodu rodičů.

Na přípravě halloweenské stezky se podílelo množství rodičů, přátel a hráčů Mochtína. Všem těmto strašidlům a další pořadatelům patří díky.
Hlavní dík za pořádání této akce však patří naší trenérce školičky sportu Petře Doležalové, která celou akci vymyslela a připravila.
Kategorie: TJ Sokol Mochtín
Zobrazeno: 529