Vytisknout
O víkendu naše mini-přípravka odehrála závěrečný turnaj podzimní části sezóny. Mladší přípravka odjela na turnaj do Hrádku u Sušice. Starší přípravka se zúčastnila turnaje v Bolešinech.

Turnaj mini-přípravek v Nýrsku v sobotu 29.10. od 10 hod.
Na tento turnaj Mochtín postavil opět dva týmy. Jeden tým byl umístěn do starší skupiny a druhý tým do mladší skupiny. Ve všech zápasech našich nejmladší hráčů padalo velké množství gólů. Staršímu týmu se ze začátku hodně dařilo a první dva zápasy vyhráli s vysokým přídělem branek soupeřům. Další tř zápase byly vyrovnané a Mochtínský výběr poté zvítězil pouze v posledním zápase. Ve všech zápasech v mladší skupině padalo velké množství gólů do všech branek.
Sestava: Dominik Vlk, Martin Doležal, Tadeáš Kraus, Kryštof Kraus, Nina Vaisová, Filip Vais, Adam Tušek, Petr Rajtmajer, Ema Kroupová, Miroslav Kroupa, Aleš Kuchař, Adam Blahouš
Trenéři: Petra Doležalová, Roman Kraus, Milan Žiak, Petr Rajtmajer

Turnaj mladších přípravek v Hrádku u Sušice v neděli 30.10. od 10 hod.
V prvním zápase Mochtínský tým trápil nedostatek bojovnosti a fotbalovosti a prohrál 0:5 proti domácímu Hrádku. V druhém zápase přišlo "probuzení" Mochtínského týmu a ten poráží Nalžovské hory 5:1. V posledním zápase proti Nýrsku oba týmy předváděli bojovný výkon. Nakonec tento zápas Mochtín prohrál 5:7.
Sestava:Kubaň D. - Toman V., Troch, Fleisig, Podráský - Kraus,Pořický, Skalický, Höfler, Toman M., Potužník
Trenér: Toman

Turnaj starších přípravek v Bolešinech v sobotu 29.10 od 10 hod.
Naše starší přípravka zažila jeden z nejlepších turnajů vůbec. Ve všech zápasech zvítězila a byla lepší týmem. Inkasovali jsme pouze 8-krát a skórovat se podařilo 24-krát.
Sestava : Kubaň David, Tomáš a Kateřina, Němeček, Houdek, Ryneš, Potužák, Bauerová
Mochtín 5 : 2 Bolešiny
Mochtín 6 : 1 Strážov
Mochtín 8 : 3 Švihov
Mochtín 5 : 2 Nalžovské Hory 
Trenéři : Cihlář, Kolář

Příští víkend jsou na programu závěrečné turnaje. Mladší přípravka hraje v sobotu 5.11. od 10 hodin v Kolinci. Starší přípravka hraje v neděli 6.11. od 10 hodin v Sušici.









n



Kategorie: TJ Sokol Mochtín
Zobrazeno: 512