V sobotu se mladší přípravka Mochtína přes velkou marodku neztratila na turnaji v Klatovech. V neděli se na domácím hřišti v Mochtíně předvedla starší přípravka. Mini-přípravka měla tento víkend volno.

Turnaj mladších přípravek v Klatovech v sobotu 22.10.
Tým Mochtína mladší přípravka odehrál další turnaj a to v Klatovech na umělé trávě. Do prvního zápasu proti domácím hráčům Klatov nastoupila naše mladší přípravka a díky dobrému, fotbalovému a bojovnému výkonu dokázala porazit domácí tým 6:4. V druhém zápase náš "rozjetý" tým nedokázali zpomalit Luby. Mochtínská mladší přípravka v tomto zápase zvítězila 5:3. Posledním zápasem byla gólová přestřelka Mochtína proti Horažďovicím. Po sečtení gólů byly vítězným týmem Horažďovice, které vyhráli 11:7.
Sestava - Kubaň D. - Podráský, Truska - Toman V., Zítek, Toman M., Kraus
Trenér: Toman

Turnaj starších přípravek v Mochtíně v neděli 23.10.
Celkem na turnaji startovalo 5 týmů. Všechny zápasy měly hodně dobrou kvalitu. Našemu výběru se herně a výsledkově povedl hned první zápas proti Hrádku, který  měl jednu pětku hráčů, kteří hrají kraj. Jinak všechny ostatní zápasy byly fotbalově vyrovnané. S nejlepším týmem přijeli Luby vedené trenérem Ladislavem Smolíkem. Mochtínský tým po celou dobu turnaje předváděl pohledný fotbal a bojoval každou minutu.
Sestava : Kubaň David a Tomáš, Němeček, Houdek, Toman, Ryneš, Bauerová, Janošťáková
Trenéři : Cihlář, Toman a Kolář

Příští víkend starší přípravka zajíždí na turnaj do Bolešin v sobotu 29.10. od 10 hodin a mladší přípravka v neděli 30.10. od 10 hod. v Hrádku u Sušice. Mini-přípravka zajíždí na svůj poslední turnaj podzimní soutěže do Nýrska 29.10. od 10 hod.