Mochtínský "B" tým mužů odehrál další mistrák III.třídy v Janovicích. Domácí Dukla B byla favoritem, ale naše záloha zabojovala a přivezla si za remisu 3:3 cenný bodík.



..NE 2.10.2022 - III.tř.mužů FK Dukla Janovice B - Sokol Mochtín B  3 : 3 (2:2)

Náš klub trápí velká marodka hráčů a tak dát dohromady týmy pro mistrovský zápas je hodně náročné. Do Janovic ale nakonec odjelo 13 hráčů, z toho 2 z týmu oslaví za dva roky šedesátku (J.Pavlík a V.Bouzek). Ti samozřejmě byli na lavičce náhradníků připraveni pomoci.
     Hrálo se za deště na hodně kluzkém terénu, přesto byl k vidění pohledný fotbal zásluhou obou týmů. Naše béčko mělo hodně slibný nástup do tohoto duelu. Vypracovalo si dvě golové tutovky (Kapusta, Sádlík), které však zústaly nevyužity - škoda ! Do vedení tak šli domácí a to ve 12.minutě. Naštěstí vzápětí srovnal skore na 1:1 náš Láďa Potužník (patřil k našim nejlepším hráčům) a ve 36. min. Matěj Kapusta zvyšuje na 1:2 pro Mochtín, který svým golem vyjádřil mírnou územní převahu našeho týmu. Jenže, těsně před přestávkou přichází chyba v podobě ztráty míče, kterého se zmocnil domácí Kováč a srovnává stav na 2:2. I ve II.poločase to byla vyrovnaná partie a do vedení šli opět domácí fotbalisté a to hodně  sporným golem z ofsajdu, který mladičký asistent HR (bohužel) nesignalisoval. Cennou remisu 3:3 nakonec přece jen zachraňuje čtyři minuty před koncem střídající V.Bouzek a to přesnou hlavičkou po centru z RK. Utkání odřídil jako HR p. Václav Dušek, na lajnách mu asistovali novicové Ondřej Nedvěd a Filip Bernard, ŽK 1:3, 45 diváků. Sestava Mochtína : Švátora Petr, Lysek Jakub, Smolík Radek, Podráský Jiří, Novák Zdeněk, Škoch Matěj, Sádlík Martin (Bouzek Václav), Vlk Tomáš, Jarabica Stanislav, Potužník Ladislav, Kapusta Matěj - připraven byl ještě Pavlík Jaroslav.

Další mistrák odehraje náš "B" tým mužů doma v Mochtíně a to v sobotu 8.10.2022 od 16,00 hod. a to s TJ ŽIHOBCE .
    srdečně na něj zveme všechny příznivce Sokola Mochtín i širokou sportovní veřejnost