Chladnější počasí provázelo další minifotbalové  turnaje, kterých se zúčastnila i naše Mochtínská omladina. Minipřípravka postavila (stejně jako Sušice) dokonce dva týmy a to je pěkná vizitka obětavé práce našich trenérů. A to řada děcek bylo pro nemoc omluveno.

..24.9.2022  se konal v Nalžovských Horách turnaj mini-přípravek

Zde startovalo 12 družstev, jen So Mochtín a TJ Sušice měly po dvou týmech . Hrálo se ve dvou skupinách (mladší a starší), v obou padalo hodně branek, byla to povedená akce. So Mochtín zde reprezentovali tito "špunti" : Kraus Kryštof a Tadeáš, Vlk Dominik, Kuchař Aleš, Toman Matyáš, Tušek Adam, Doležal Martin, Truska Jára a novicové Vítek Švátora a Matyáš Švátora, kteří byli nejmladšími účastníky turnaje a kteří si poprvé okusili atmosféru turnaje. Trenéři Milan Žiak ml. a Roman Kraus
Další turnaj minipřípravek je v NE 2.10. od 10,00 hod. v Sušici

..24.9.2022 se konal v Nýrsku turnaj starších přípravek

Tým So Mochtín, vedený trenérem Jaroslavem Cihlářem zde hrál v sestavě : Němeček, Kubaň David a Tomáš, Houdek, Ryneš T., Kubaňová, Bauerová, Janošťáková a uhrál tyto výsledky:  porazil Strážov 5:0, s pořadatelským Nýrskem prohrál 3:4, s Klatovy 0:3 a s Luby 1:6.
Další turnaj st. přípravek bude v NE 2.10. od 10,00 hod. v Lubech

..v neděli 25.9.2022 se uskutečnil v Nýrsku turnaj mladších přípravek

Zde naši mladšíci hráli v sestavě : Troch, Zítek, Truska, Oulehle, Höfler, Toman V. a M., Fleisig, Kraus, trenér Jaroslav Cihlář. Náš tým porazil Nýrsko B 8:5, Janovice 7:3, s Horažďovicemi prohrál 2:10 a těšil se z 2.místa.
Další turnaj ml.přípravek se odehraje v Sušici v NE 2.10. od 13,00 hodin


Jen připomínám, že treninky všech těchto našich družstev jsou na hřišti v Mochtíně v pondělí a ve čtvrtek od 17,30 hodin
- vítáni jsou i další zájemci !