Vytisknout
Tuto sobotu 28.2.2009 pořádá náš FO TJ Sokol Mochtín plánovaný "Jarní turnaj v halové kopané mladších a starších žáků 2009". Proběhne ve sportovní hale ZŠ Čapkova v Klatovech od 9,00 hod. (sraz a prezentace v 8,30), bude na něm startovat osm týmů.

V turnaji ml.žáků startuje Mochtín, Kdyně, Mrákov a Pocinovice, v turnaji st.žáků pak Mochtín A, Hrádek, Pocinovice a Mochtín B.

Rozlosování je provedeno, přesně v 9,00 hod. odstartuje turnaj zápas mladšíků Mochtín - Pocinovice, hned po nich budou hrát mladšíci Kdyně s Mrákovem, po nich si to rozdají staršíci Mochtín A - Mochtín B, atd. 

Hraje se o medaile a pohár (a další ceny), oceněni budou i nejlepší jednotlivci. Předpokládané ukončení je plánováno na 13,00 hodin. 

Všichni účastníci musí mít s sebou čistou a vhodnou obuv do haly, fanoušci v hledišti mít přezůvky nemusí. Bufet bude otevřen.  Srdečně zveme všechny příznivce dobrého fotbalu !

Další informace :  Karel Šot - 605 357 370, e-mail: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
Kategorie: TJ Sokol Mochtín
Zobrazeno: 1810