Vytisknout
Nedělní souboj dvou týmů ze spodku tabulky Okresního přeboru mužů přinesl našemu "B" týmu sice výhru 3:0, ale protože naplno bodovaly i Nezamyslice, tak to na zlepšení postavení našeho mužstva v tabulce nestačilo.

.. 5.6.2022 - OP mužů mistrovsky - Sokol Mochtín "B" - Sokol Měčín  3 : 0 (1:0)

Souboj našeho béčka s posledním Měčínem přinesl fotbal hodně slabé úrovně. Hlavně v 1.poločase se naší záloze vůbec nedařilo a to jak herně , tak v zakončení. Již v 8. minutě měli hosté obrovskou šanci na skorování, ale trefili jen tyč mochtínské brány. Pak se na druhé straně dvakrát mohl golově prosadit náš Jar. Pretzelmayer a 1x Tomáš Vlk, ale ani jim se míč do sítě Měčína nepodařilo dopravit. Radost domácích fanoušků přišla až ve 34.minutě, kdy se šikovně uvolnil na levé straně Stano Jarabica a jeho přesný centr zužitkoval ve vedoucí gol přesnou hlavičkou Zdeněk Novák - 1:0. Po přestávce měl náš tým 2x velké štěstí, když hosté z Měčína 2x trefili ze slibných šancí tyč naší brány, ale postupem času se hra našeho mužstva přece jen zlepšovala. V 77.minutě přišla rychlá a přesná útočná akce Mochtína, kterou zakončuje golem Jar. Pretzelmayer. Naše béčko vede 2:0 a kráčí za kýženým vítězstvím. O tři minuty později je faulován Jar. Pretzelmayer, z nařízené penalty upravuje jistě na 3:0 Daniel Prokop. Je rozhodnuto, 3 body zůstávají v Mochtíně. Rozhodoval Ludovít Molnár, ŽK 1:0, 50 diváků. Sestava Mochtína : Prokop Daniel, Smolík Radek (55. Švátora Jiří), Šup Ondřej, Toman Petr, Troch Roman, Novák Zdeněk, Jarabica Stanislav, Kanta Tomáš (55. Sádlík Martin), Prokop Marek, Vlk Tomáš, Pretzelmayer Jaroslav (82. Švátora Petr), branky : NOVÁK Zdeněk, PRETZELMAYER Jaroslav, PROKOP Daniel (z pok. kopu).

K dalšímu zápasu OP mužů bude naše béčko zajíždět v sobotu 11.6.2022 a to do Hradešic, kde se utká od 16,00 hodin s místním Sokolem.

Kategorie: TJ Sokol Mochtín
Zobrazeno: 723