Vytisknout
V 9.kole Okresního přeboru mužů hrála naše záloha ve Švihově, který je na 3.místě tabulky a byl jasným favoritem tohoto duelu. Náš tým, který "lepil" sestavu do poslední chvíle,ale domácí Švihov nečekaně potrápil, měl šance na výhru. Domácí však nakonec vyhráli těsně 2:1 z přísně nařízené penalty !

.. 28.5.2022 - OP mužů mistrovsky - FC Švihov - TJ Sokol Mochtín "B"   2 : 1  (1:1)
  Po přihrávce Matěje Kapusty a přesněm zakončení Marka Prokopa jde Mochtín do rychlého vedení již ve 3.minutě ! Domácí byli očividně zaskočeni, snažili se o vyrovnání, ale naše záloha držela se soupeřem krok. Až těsně před přestávkou se po centru zleva golově dorážkou prosazuje domácí Polívka, srovnává na 1:1. I ve II.poločase je hra nečekaně vyrovnaná, o výhře Švihova nakonec rozhoduje přísně nařízená penalta v 73.minutě, kterou bezpečně proměnil v gol V.Petelík(nutno doplnit, že podobný zákrok na našeho hráče v 1.poločase ve vápně Švihova HR přešel bez povšimnutí). Šanci na vyrovnání pak měl ještě náš střídající Tomáš Král, ale ze slibné pozice zakončuje vedle brány domácích. Švihov tak získává další 3 body a drží výborné 3.místo v tabulce, náš tým zůstává na místě předposledním, ale za výkon, který tentokráte podal se nemusí vůbec stydět.
Rozhodoval Josef Javorský, na lajnách mu asistovali Jiří Petržílka a Jan Kečkeš, ŽK 1:4, 65 diváků. Sestava Mochtína : Prokop Daniel, Smolík Radek, Pavlík Jaroslav, Švátora Petr (58. Král Tomáš), Kanta Tomáš, Jarabica Stanislav, Troch Roman, Novák Zdeněk, Kapusta Matěj, Zoubek Pavel (52. Pretzelmayer Jaroslav), branka : PROKOP Marek

Příště hraje naše "B" mužstvo mužů doma a to :

v neděli 5.6.2022 od 17,00 hod. TJ Sokol Mochtín "B" - TJ Sokol Měčín
Kategorie: TJ Sokol Mochtín
Zobrazeno: 777