Vytisknout
Za chladného, aprílového počasí bojovali v sobotu 23.4.2022 naši fotbalisté Sokola Mochtín o mistrovské body na dvou frontách.Starší přípravka uhrála ve Švihově na turnaji 2.místo, "A" muži však neuspěli v Plzni, kde prohráli s místní  Košutkou hladce 1:4.

.. 23.4.2022 - TURNAJ starších přípravek ve Švihově

se hrál za účasti 4 družstev a jasným favoritem zde byl Svatobor Hrádek, který poráží v okrese každého soupeře. Mochtínský tým, vedený trenérem Jar. Cihlářem, zde s Hrádkem sice též prohrál a docela hrozivým výsledkem, ale dle jeho slov , naši kluci a děvčata sehrála se Svatoborem výbornou a vyrovnanou partii, pouze v zakončení byl Hrádek rozhodnější a efektivnější.
Mochtín porazil domácí Švihov 6:0, Luby C 15:1 a s Hrádkem prohrál 1:10, obsadil 2.místo.

Sestava Mochtína:  Kubaň  T., Kolář D., Ryneš T., Houdek T., Kubaň D., Kolář D., Ryneš O., Bauerová V., Kubaňová K.

..23.4.2022 - I.A třída mužů TJ Košutka Plzeň - Sokol Mochtín  4 : 1 (3:1)

Mochtínské áčko si na Košutku docela věřilo a začátek zápasu v PLzni tomu nasvědčoval. Náš tým měl v úvodní patnáctiminutovce výraznou převahu, soupeře jasně přehrával. Již v 8. minutě navíc náš Jiří Čeleda otevřel skore zápasu povedenou střelou ze 20 m z VPK, vypadalo to nadějně. Jenže, pak náš tým zcela nepochopitelně slevil ze svého výkonu, iniciativu začali přebírat fotbalisté Košutky, kteří navíc dokázali nemilosrdně trestat chyby v naší defenzivě. Do poločasu dali 3 goly, vedli již 3:1 ! Po přestávce se ale Mochtín znovu zvedl, opět byl lepším mužstvem, ale ....nedařilo se mu v koncovce a bez té se nevyhrává.  Stačilo proměnit alespoň dvě nařízené penalty a vše by bylo jinak,jenže...  tentokráte při jejich provádění selhali i ti naši nejlepší exekutoři Jan Žiak i Jiří Dolejš - zkrátka, sportovní štěstěna tentokráte Mochtínu nepřála. Domácím naopak ano, ti z dalšího brejku, pět minut před koncem dokázali znovu skorovat, uzavřeli konečný účet na 4:1.
      Zápas odřídila trojice rozhodčích: HR Krůs František, AR Sirový Václav, Fanfule Adam, DFA byl p. Vomastek Daniel. ŽK 1:1, ČK 1:0 (79.Fikart F.), 110 diváků. Sestava Mochtína : Prokop  Daniel, Blažek Petr, Dolejš Jiří, Bejvl Jakub, Lysek Jakub, Čeleda Jiří (62. Strejc Stanislav), Žiak Jan, Plánička Zdeněk (37. Pretzelmayer Jaroslav), Velek Tomáš, Smolík Zbyněk, Šafránek Jan, branky :
Triner, Pekník, Krejčí, Kalaš - ČELEDA Jiří

V dalším kole hraje naše áčko mužů doma a fanoušci se mohou těšit na další okresní derby !
 V NE 1. května 2022 od 17,00 hod. v Mochtíně Sokol MOCHTÍN - Start LUBY   !!!
Kategorie: TJ Sokol Mochtín
Zobrazeno: 695