Chladné - aprílové počasí provází v poslední době nejen fotbalové soutěže dospělých, ale i vypsané turnaje mládeže. Jednoho z nich se v NE 17.4. 2022 zúčastnila i naše mladší přípravka a to v Nalžovských Horách .... a zadařilo se jí tam !

.. 17.4. - Nalžovské Hory - turnaj mladších přípravek - startovala 3 družstva
           

Náš tým Sokola Mochtín zde dokázal uhrát cennou remisu 2:2 s FK Horažďovice a pořádající Nalžovské Hory porazil 4:1.
     Trenér Petr Toman zde měl k dispozici 10 svých svěřenců, z toho 4 děvčata ! So Mochtín zde reprezentovali : David Kubaň - Tobias Kolář, Ondřej Ryneš, Vojtěch Toman, Jan Zítek, Matyáš Toman, Viktoria Bauerová, Lucie Podráská, Kateřina Kubaňová a Eliška Holá.

    ..Bohužel, sobotního turnaje (16.4.) starších přípravek v Klatovech se náš tým So Mochtín nezúčastnil, pro velkou nemocnost dětí musel být z turnaje odhlášen.

POZVÁNKA na další turnaje přípravek :

SOBOTA 23.4.2022

.. od 10,00 hod. ve Švihově - turnaj starších přípravek za účasti i našeho družstva So Mochtín. Startovat by zde měly týmy : Švihov, Hrádek, Mochtín, Sušice B a Luby C


NEDĚLE 24.4.2022

.. od 10,00 hod. v Mochtíně - turnaj mladších přípravek za účasti družstev: So Mochtín, SK Bolešiny a SK Klatovy 1898 B

..od 10,00 hod. v Sušici - turnaj mini přípravek i za účasti našeho družstva Sokola Mochtín !


NOMINACI a další pokyny obdrží rodiče dětí na TRENINKU ve čtvrtek, který tradičně začíná v 17,30 hod., popř. SMS zprávou.

Stále platí, že zveme do naší ŠKOLIČKY SPORTU i do našićh týmů přípravek nové zájemce o pravidelné sportování a to vě věku již od 4  do 10 let . Hlaste se přímo u trenérů na trenincích v Mochtíně, které jsou na místním hřišti vždy v pondělí a čtvrtek se začátkem v 17,30 hodin.