Vytisknout
V neděli 17.4.2022 odehrál náš "B" tým mužů další zápas Okresního přeboru a to v Lubech též s místní zálohou. Favoritem tradičního derby byli domácí fotbalisté, ale náš tým v Lubech odehrál tradičně dobrý zápas, prohrál smolně až na penalty. Přivezl však cenný 1 bod a ten se v závěrečném hodnocení bude jistě hodit.

.. 17.4.2022 - OP mužů mistrovsky - Start Luby B - Sokol Mochtín B   2 : 2  (2:1), p.kop. 5:3

    Domácí záloha vstoupila do zápasu rozhodně lépe. Po brejkové akci již ve 3.minutě otevírá skore Dominik Sládek - Luby vedou 1:0 ! Náš tým nezpanikařil, bojoval, odehrál se soupeřem naprosto vyrovnaný zápas, byl dokonce fotbalovější, ale ... bez golů se nevyhrává. Domácí zlobili především z rychlých prtiútoků a po jednom z nich ve 31.minutě Jakubem Jirotkou navyšují své vedení již na 2:0 ! O pět minut později však náš Jar. Pretzelmayer po přesně provedeném VPK snižuje na 2:1, stále je o co hrát. A naše záloha ( za velké podpory neúnavných mochtínských fanoušků) pokračuje v kvalitním výkonu i ve II.poločase, jde za vyrovnáním. A to zaslouženě přichází sedm minut před koncem utkání a opět po přesně provedeném VPK Jar. Pretzelmayera, který srovnává na remisový stav 2:2. O vítězi tak musel rozhodnout penaltový rozstřel, ve kterém se přiklonilo více štěstí k domácím fotbalistům, vyhráli ho 5:3 a do tabulky si připisují 2 body, Mochtín B si odváží 1 bod. Utkání odřídil jako HR p. Miroslav Šmrha, na lajnách mu asistovali mladíci Daniel Kaiser a Michal Toman, ŽK 1:1, 60 diváků. Sestava Mochtína : Prokop Daniel, Šup Ondřej, Švátora Petr, Kanta Tomáš, Kašpar Lubomír, Prokop Marek, Strejc Stanislav, Žiak Milan (72. Novák Zdeněk), Sádlík Martin (46. Bejvl Jakub), Smolík Radek (68. Anděl Václav), branky : Sládek, Jirotka - PRETZELMAYER Jaroslav - 2. Úspěšnými střelci v penaltovém rozestřelu byli za Mochtín : Prokop Marek, Bejvl Jakub a Pretzelmayer Jaroslav, neproměnil jen Petr Švátora (i když skupina přítomných svědků tvrdí, že to byl čistý "Angličan" !)


TRENINKY mužů - budou v Mochtíně tradičně v úterý a pátek od 18,00 hod.

TRENINK Školičky sportu, mladší a starší přípravky se o Velikonočním pondělí (18.4.) nekoná, bude ale bude zcela určitě ve čtvrtek 21.4. od 17,30 hod.

POZVÁNKA na mistrovský fotbal mužů :

.. STŘEDA 20.4. od 18,30 hod. v Janovicích dohrávka OP mužů FK Dukla Janovice - Sokol Mochtín B. 
Společný odjezd z Mochtína v 17,10, z KT od pošty v 17,20 hod., ostat. sraz přímo v Janovicích v 17,30 hod.

.. SOBOTA 23.4. od 17,00 hod. v Plzni - I.A třída mužů TJ Košutka Plzeň - Sokol Mochtín. Společný odj, auty z Mochtína ve 14,55 hod., od pošty z Klatov pak v 15,05 hod.

.. NEDĚLE 24.4. od 17,00 hod. v Mochtíně - OP mužů Sokol Mochtín B - Tatran Dlouhá Ves


Kategorie: TJ Sokol Mochtín
Zobrazeno: 667