Vytisknout
Mochtínské áčko v úvodním zápase I.A třídy mistrovského jara 2022 v Mýtě neuspělo. Domácí záloha vyhrála jednoznačně 5:0, oplatila našemu mužstvu též vysokou porážku z úvodního kola loňského roku, kdy v Mochtíně 1.8.2021 Mýto B prohráo 1:6 !

..13.3.2022 - mistrovsky I.A tř. mužů Slavoj Mýto B - Sokol Mochtín   5 : 0 (1:0).

Náš tým k zápasu odcestoval v nekompletní sestavě, domácí naopak využili možnosti zařadit do sestavy 3 hráče, kteří den před tím nastoupili za divizní áčko Mýta v Katovicích, měli navíc k dispozici i silnou a početnou lavičku náhradníků.
     V prvním poločase byla hra naprosto vyrovnaná, skore v něm však otevřeli domácí. Již v 8.minutě se prosadil Ondřej Pecháček, Mýto vedlo 1:0. Ve 20.min. mohl srovnat na 1:1 náš kanonýr Jan Žiak, ale svůj solo únik v gol neproměnil, neujala se ani dorážka Jar. Pretzelmayera. Ve 2. části hry ale již dominovali domácí fotbalisté, kteří získávali převahu, postupně přidávali i další branky.  V 56. zvyšuje na 2:0 Melka, v 70. na 3:0 Lávička, v 77. na 4:0 střídající Hatina a v 80. min uzavřel účet zápasu na 5:0 též střídající domácí hráč Machovič.
   Utkání odřídil jako HR p. Václav Pressl, na lajnách mu asistovali Pavel Marek a Vladislav Stach, DFA byl p. Ladislav Kvasnička, ŽK 1:0, přihlíželo 100 diváků.
Sestava Mochtína : Blahník Matyáš, Blažek Petr, Dolejš Jiří, Bejvl Jakub, Žiak Jan, Velek Tomáš, Gajdušek David, Smolík Zbyněk, Šafránek Jan (55. Osvald Jaromír), Pretzelmayer Jaromír, Strejc Stanislav - připraveni ještě byli Daniel Prokop a Milan Žiak

..13.3.022 - Turnaj mini přípravek - Švihov - sport. hala

V rámci Zimní ligy se hrál další turnaj minipřípravek ve Švihově, kterého se zúčastnil i 10 členný tým Sokola Mochtín vedený trenérskou dvojicí Milan Žiak mladší a Milan Žiak starší. Hrálo zde 9 družstev a i tentokráte se zde naše omladina neztratila. Dle slov obou trenérů se kluci neustále zlepšují, je na nich znát, že pravidelně 2x týdně trenují v KT tělocvičnách, anvíc hrají i turnaje Zimní ligy pořádané OFS Klatovy.

TRENINKY všech družstev zůstávají v platnosti.

POZVÁNKA NA MISTROVSKÝ FOTBAL :

NE 20.3.2022 od 14,00 hod. v Mochtíně - I.A třída mužů So MOCHTÍN - Slavoj ŽIHLE





Kategorie: TJ Sokol Mochtín
Zobrazeno: 815