Zítra, v den silného zrcadlového datumu 22.02.2022 oslaví 50 let svého života Stanislav Jarabica, který patří a navždy bude patřit k největším fotbalovým osobnostem FO TJ Sokol Mochtín v jeho historii.

Stano přišel do Mochtína z Dukly Janovice, do které přestoupil jako voják základní služby  ze slovenské Rakové a stal se okamžitě oporou mochtínského týmu. 
     Tento universální hráč s výbornou kopací technikou i zakončením, oplýval vždy velkou bojovností, ale zároveň i far play hrou.

      Na hostování si Stano zahrál ve vyšší soutěži krátce též za Strážov i za Klatovy, ale drtivou část svého fotbalového života věnoval našemu fotbalovému klubu v Mochtíně ! 

      Za Mochtín odehrál jubilant nespočet fotbalových zápasů a bylo jedno zda za "A" nebo za "B" tým. Byl vždy tahounem mužstva, vždy podal svůj maximální výkon, patřil vždy k nejlepším hráčům na hřišti a věříme, že stále bude ! I v tomto, pro fotbalistu již v pozdním věku, se Stano stále udržuje v kondici a s kapitánskou páskou na levé ruce, patřil s Jiřím Podráským, např. v loňské podzimní části mistrovské soutěže, k nejspolehlivějším a nejbojovnějším hráčům "B" týmu, který bude na jaře 2022 usilovat o záchranu v Okresním přeboru.

        Staníku, k tvému významnému životnímu jubileu ti upřímně blahopřejí nejen tví součastní i bývalí spoluhráči, ale i veká rodina mochtínských fanoušků a fanynek ! Děkujeme ti za krásné zážitky, do dalších let ti přejeme hlavně pevné zdraví a životní pohodu.