Vytisknout
Ve středu 18.8.2021 byly na pořadu zápasy vloženého 15.kola I.A třídy mužů. Mochtínské áčko muselo k utkání až do vzdálených Kralovic, odkud se body často nevozí. Bylo tomu tak i tentokráte. Škoda, protože náš tým byl v 1.poločase jasně lepším týmem, ale nedařilo se mu vůbec v koncovce.

I.A třída mužů - mistrovsky TJ Sokol Kralovice - TJ Sokol Mochtín  4 : 1 (1:0). 
    Mochtín začal na hřišti svého soupeře hodně agilně. Měl jasnou převahu a řadu výborných golových příležitostí, které na rozdíl od minulého zápasu s Křimicemi , bohužel neproměňoval.
A to byla velká škoda. Domácí  postupem času hru vyrovnali a navíc ve 34.minutě jdou do vedení 1:0 brankou J.Kulhánka. Před přestávkou byl ve vápně faulován Zd.Plánička, ale penalta se nepískala !
    Ve II.poločase náš tým slevil ze svého výkonu, domácí toho využili a vsítili další branky. Čestného úspěchu se náš tým dočkal až těsně před koncem tohoto utkání, kdy v 88.minutě proměnil penaltu střídající Petr Švátora. Na tento výsledkově nepovedený zápas nyní musí hráči našeho áčka rychle zapomenout a soustředit se rychle na další těžký zápas, kterým bude nedělní okresní derby utkání I.A třídy Sušice - Mochtín. Hrát se bude již na nově položeném pažitu hlavního hřiště v Sušici, začátek derby je stanoven na 17,00 hodinu.
       Utkání v Kralovicích odřídil mladý arbitr David Šnajd, na lajnách mu asistovali Zdeněk Říha a Michal Fabián, delegátem FA byl Petr Komanec, ŽK 0:3, 50 diváků.
Sestava Mochtína : Blahník Matyáš, Bejvl Jakub, Gajdušek David, Čeleda Jiří, Dolejš Jiří, Osvald Jaromír, Žiak Jan (73. Švátora Petr), Pretzelmayer Viliam, Velek Tomáš, Plánička Zdeněk, Šafránek Jan, branka : ŠVÁTORA Petr  - 1 (z pok.kopu).
Kategorie: TJ Sokol Mochtín
Zobrazeno: 916