Zápasy 3.kola pokračovala v sobotu 14.8.2021 mistrovská soutěž Okresního přeboru mužů. Náš "B" tým po dvou porážkách zajížděl tentokráte do Nezamyslic, kde již delší dobu nebodoval. A porážka se čekala i tentokráte, protože naše béčko odjíždělo k utkání jen s 11 hráči a to v hodně kombinované sestavě. Zázraky se však stále dějí. Mochtín "B" v Nezamyslicích nečekaně zvítězil 2:0, přivezl 3 hodně cenné mistrovské body - blahopřejeme !

.. 14.8. - OP mužů TJ  Nezamyslice - TJ Sokol Mochtín "B"   0 : 2 (0:1). 
    K tomuto duelu nakonec odjelo 11 hráčů, ale dalo to pořádnou šichtu je dát dohromady. Trenér Ji. Podráský na tom pracoval celý týden, protože z minulého zápasu se mu omluvilo 6 hráčů ! Nakonec jich "sehnal" 10, včetně 57 letého V.Bouzka, který přijel pomoci. Ten 11. byl narychlo doplněn těsně před odjezdem, ale žádný velký výsledek se od tohoto týmu, který měl věkový průměr 36,5 roku, nečekal. Jenže, jak se ukázalo, na věku vůbec nezáleží. Domácí nastoupili v plné síle s 11 hráči v základu + 5 náhradníky, z toho 9 kluků bylo ve věku od 19 ti do 22 roků !  Hrálo se za úmorného vedra na poměrně nerovném terénu a úvodní velkou šanci na gol měli domácí fotbalisté. Tu jim však náš golman v 18.minutě zlikvidoval a to bylo hodně důležité. Ve 26. min. naopak udeřil náš tým. Po rozehraném  VPK J. Pretzermayerem se dostává k zakončení náš kapitán St. Jarabica. Jeho střela však trefuje jen břevno domácí branky, odražený míč však pohotově přesnou hlavičkou posílá do sítě Pavel Staněk - je to 0:1 pro Mochtín !  Domácí se hlavně ve druhém poločase, kdy měli více ze hry, snažili o vyrovnání, ale naše defenziva je k ničemu vážnějšímu nepustila. V závěru utkání napak domácí obraně "fouknul" náš Jar. Pretzelmayer a svým 1. letošním golem pojistil výhru Mochtína na 0:2. Celkově to bylo utkání hodně podprůměrné úrovně a tři body doslova ubojované. O to jsou cennější. S přehledem  utkání řídil Václav Dušek ze Svéradic, na čarách mu asistovali Ondřej Kaiser a Pavel Jedlička, ŽK 2:0, 50 diváků. Sestava Mochtína : Prokop Daniel, Novák Zdeněk, Podráský Jiří, Staněk Pavel, Troch Roman, Vlk Tomáš, Zoubek Pavel, Jarabica Stanislav, Bouzek Václav, Žiak Milan a Pretzelmayer Jaroslav, branky : STANĚK Pavel, PRETZELMAYER Jaroslav.

Zítra - v neděli 15.8.2021  se hraje v Mochtíně od 18,00 hodin mistrovské utkání I.A třídy mužů

   TJ Sokol Mochtín  - FK  Sokol Křimice.   Hosté jsou nováčkem této soutěže, mají velice kvaliní hráčský kádr a ambiciózní tým. Bude se na co dívat !

      
      Srdečně zveme nejen fanoušky Mochtína, ale i širokou sportovní veřejnost !!!