Vytisknout
V dalším přípravném zápase se naše áčko mužů střetlo v neděli 6.června 2021 se Svatoborem Hrádek a to opět na domácím hřišti v Mochtíně. Hosté srovnali na 2:2 dvě minuty před koncem a v penaltovém rozstřelu byli šťastnější, vyhráli ho 6:5. Na zkušené byla ve stejný den (dopoledne) naše mini přípravka a to v Bolešinech, odveta v Mochtíně bude v NE 13.6. od 10,00 hod.

Původně plánovaný 1.přípravný zápas našeho "B" týmu mužů v neděli 13.6. na domácím hřišti v Mochtíně se ruší - nenašel se žádný vhodný soupeř !  Zároveň však byl na tento nedělní termín z technických důvodů přesunut sobotní přípravný zápas "A" mužů So Mochtín s FK Nepomuk.

Pro "B" tým mužů však platí, že je nutné se zapojit do úterních a pátečních treninků (vždy od 18,00 hod.) a v neděli 13.6.2021 se závazně zúčastnit v 16,45 hod. společné schůzky na hřišti, na které se musí domluvit do jaké soutěže bude moci náš klub toto družstvo přihlásit !!! Věci na fotbal vezměte s sebou, někteří z Vás budou vybráni pro případné doplnění "A" mužstva proti Nepomuku !!!

6.6.2021 - muži "A" přátelsky - Sokol  Mochtín - Svatobor Hrádek   2 : 2  (2.1), p.kopy 5:6
Před zápasem pořádně sprchlo, v jeho průběhu to byly již jen občasné dešťové přeháňky. Hostům vyšel úvod utkání lépe. Vedli od 4.minuty, autorem golu byl Jiří Kutil. Pak byly šance na gol na obou stranách, ale golově se prosadil až ve 35.min. domácí Zbyněk Smolík, který přesnou střelou z VPK srovnal na 1:1. Stený hráč pak ve 42.min. zatočil centr z rohového kopu tak šikovně, že si ho hostující golman srazil do vlastní sítě - 2:1. Když se již zdálo, že výhra zůstane domácímu mužstvu, hosté dvě minuty před koncem  srovnávají též po rohovém kopu na 2:2, autorem golu byl Sekyra. V následném penaltovém rozstřelu byli šťastnější hosté, vyhráli ho 6:5. Rozhodčí Jiří Dolejš st., sestava Mochtína : Blahník Matyáš (55. Prokop Daniel), Gajdušek David, Dolejš Jiří, Spas Spasov, Lysek Jakub, Velek Tomáš (81. Blahník Mat.), Smolík Zbyněk, Pretzelmayer Viliam, Plánička Zdeněk (83. Osvald Jaromír), Žiak Jan, Osvald Jaromír (46. Šafránek Jan), branky : Smolík Zbyněk 2 - Kutil Jiří, Sekyra, v penaltovém rozstřelu byli za Mochtín úspěšní Dolejš JI., Gajdušek, Smolík, Žiak, Blahník, pok. kop naopak neproměnili Lysek J. a Šafránek J.

TRENINKY všech týmů zůstávají v platnosti.

Školička sportu (minipřípravka) - dětičky od 4 let výše (kluci i děvčata) trenují stejně jako mladší i starší přípravka vždy v pondělí a ve čtvrtek od 17,30 hod. . Nábor nových dětí probíhá průběžně, hlašte se při trenincích u trenérů jed, skupin.

Muži mají své treninky vždy v úterý a pátek od 18,00 hod.

Přípravný fotbal v Mochtíně:
------------------------------------------
čtvrtek 10.6. od 17,30 hod. v rámci svého treninku TURNAJ st.přípravek
za účasti družstev : So Mochtín, Start Luby B a TJ Sušice, mladší přípravka bude mít zápas se Startem Luby. Školička sportu bude trenovat ve stejnou dobu na treninkovém hřišti.

neděle 13.6.2021
od 10,00 hod. v Mochtíně - přátelský zápas mini přípravek Mochtín - Bolešiny

od 17,00 hod. přípravný zápas mužů Sokol Mochtín - FK Nepomuk

od 16,45 hod. platí termín schůzky mužů "B" k závaznému rozhodnutí ohledně přihlášky do mistrovské soutěže - ročník 2021/2022


Kategorie: TJ Sokol Mochtín
Zobrazeno: 1002