Blíží se konec posledního lednového týdne roku 2021 a situace s pandemií koronaviru se výrazně nelepší. Stále proto platí přísná nařízení vlády ČR, která nedovolují společné treninky a cvičení v tělocvičnách ani venku. Jsou též pozastaveny i nadále všechny amaterské sportovní soutěže.

To neznamená, že by se nemohlo sportovat a udržovat se v kondici. Lze to a to i nadále individuelně, popř. v rodinném kruhu. Využívejte toho maximálně !

      Na tuto nepříznivou situaci reagovala již i řídící Sportovně technická komise PKFS a posouvá zahájení mistrovského fotbalového jara v Plzeňském kraji o 14 dní později než bylo plánováno. Nebude se proto začínat 30. a 31.1.2021 zápasy 9.kola, ale mělo by se začínat 11.kolem, které je na pořadu 13. - 14.února. Naše áčko mužů, hrající I.A třídu, by tak mělo začínat doma v NE 14.2 s Kralovicemi. Pro tento duel máme zajištěnu novou umělku v Klatovech, začátek je stanoven na 15,45 hod.. K dalšímu utkání bude Mochtín zajíždět do Horní Břízi, kde by mělo být na hřišti s UMT odehráno v sobotu 20.2. od 12,00 hod. utkání Kaznějov - Mochtín, atd.  Zda se to však uskuteční je stále ve hvězdách ... uvidíme.

     Jisté však je na 100%, že "Sportovcem TJ Sokol Mochtín roku 2020" vyhlašujeme JANA ŽIAKA, 23 letého odchovance mochtínského fotbalu - patří mu velká gratulace !  Více viz vlevo v dokumentech