Vytisknout
I přes to, že počet nově nakažených koronavirem  začátkem 2.týdne ledna 2021 v Česku mírně klesá, index PES je stále na špatných bodových hodnotách. ČR tak zůstává na pátem, nejhorším stupni rizika - přísná omezení proto zůstávají v platnosti i pro další týdny !

A podobná situace je i v dalších státech Evropy i v celém světě.

Nejvyšší nárůst nově nakažených o uplynulém víkendu (9.-10.1.2021) zaznamenalo Španělsko (61000 lidí), rekordní počet mrtvých v souvislosti s koronavirem je nově v Portugalsku. Hodně šaptná situace je v Irsku, Anglii, Slovensku a dalších zemích.
U nás v České republice se k dnešnímu dni (11.1.2021) nakazilo již 835454 lidí (aktivních případů je 159753), ale tato nemoc si vyžádala již 13272 životů u nás a to není vůbec hezké číslo.

      A proto si na Vás všechny dovoluji apelovat - snažte se dodržovat nařízení, která vláda ČR k uvedené problematice vydává, buďte ohleduplní k sobě i ostatním.

      Dle možností sportujte individuelně co nejvíce, udržujte se v dobré fyzické kondici. Využívejte k tomu příznivých sněhových  podmínek i zamrzlých vodních ploch. Věřme, že se situace s pandemií koronaviru brzo zlepší a budeme moci společně opět chodit trenovat a sportovat.
      

       Zatím platí, že se ruší plánované sportovní akce (2 turnaje v halové kopané)  naší TJ Sokol Mochtín v lednu 2021, cvičení žen, treninky přípravek, mládeže i dospělých i plánované fotbalové přípravné zápasy našich mužů v lednu 2021 s Keramikou Chlumčany, SK Klatovy 1898 a Sokolem Mrákov.  
       O tom, jak to bude dál Vás budeme včas informovat.
     
Kategorie: TJ Sokol Mochtín
Zobrazeno: 1200