Vytisknout
Cenný bodík přivezlo v sobotu 10.října 2020 naše áčko mužů z Hrádku u Sušice za remisu 1:1. V následném penaltovém rozstřelu ale naši střelci zklamali a tak druhý bonusový bod zůstal v Hrádku. Dopoledne se hrál v Mochtíně turnaj starších přípravek, provázel ho však nepříjemný déšť a chladné počasí.

..11.10.2020 - I.A třída mužů Svatobor Hrádek - Sokol Mochtín   1 : 1 (1:1), p.kopy 3:1
K okresnímu derby muselo naše áčko odjet v okleštěné sestavě, protože zraněných a nemocných hráčů přibývá. Přesto náš tým z Hrádku přivezl cenný bod, při trochu štěstí jich mohlo být více.
      Pravdou však je, že úvodní půlhodinka patřila zcela evidentně domácímu Svatoboru, který byl více u míče, měl územní převahu, ale do ložených šancí ho náš tým nepouštěl. Mochtín postupně vyrovnával hru a ve 39.minutě udeřil. Z první střely na bránu domácího celku se náš tým ujímá vedení a to po perfektně zahraném VPK ze 25 m Zbyňkem Smolíkem - 0:1. Z vedení se ale naši hráči radovali pouhou jednu minutu ! Domácí těžili ze dvou hrubek našich obránců, útočníkem Skálou srovnávají ve 40.min. na 1:1.  První desetiminutovka ve II.poločase byla vyrovnaná, ale pak začal přejímat otěže utkání náš tým. Byl lepší svého soupeře, který však hodně přitvrdil a jen zásluhou rozhodčích, kteří odvedli precizní výkon, nebyl některý z našich hráčů odvezen s nějakým vážným úrazem do nemocnice. Škoda jen, že naši hráči nedokázali soupeři vstřelit gol, zasloužili by si to. Nejblíže mu byl střídající Jar. Pretzelmayer v 70.min., kdy jeho táhlá střela jen těsně minula šibenici domácí brány. V 80.min. byl brutálním zákrokem faulován náš Palotás, za coč domácí Jakub Pojar viděl ČK  a musel předčasně do sprch. Přesilovku však Mochtín nevyužil, spíše pomohla Hrádku, nerozhodný stav se však neměnil a tak přišla na řadu penaltová loterié. V ní však naši střelci totálně zklamali. Penaltu proměnil jen Zb. Smolík, neuspěli Čeleda, Bejvl ani Jar. Pretzelmayer a tak se ze 2.bonusového bodu radovali domácí fotbalisté.
Utkání odřídil s přehledem Jan Kastl, na lajnách mu pomáhali asistenti Josef Schneider a Jan Zavadil, DS byl Ladislav Lecjaks. ŽK 5:3, ČK 1:0 (Jakub Pojar), bez diváků. Sestava Mochtína : Blahník Matyáš, Bejvl Jakub, Gajdušek David, Čeleda Jiří, Spasov Spas, Žiak Jan, Pretzelmayer Viliam, Smolík Zbyněk, Pryimak Maksym, Palotás Szebasztián, Osvald Jaromír (58. Pretzelmayer Jaroslav),připraveni ještě byli Prokop Daniel a Podráský Jiří, branka : SMOLÍK Zbyněk  

Bohužel, z nařízení vlády se kvůli drastickému nárůstu pozitivně nakažených občanů koronavirem mistrovské fotbalové (ale i ostatní) soutěže v celé ČR přerušují a to minimálně na 14 dní !
      Odehrát se mohou(bez diváků) jen zápasy plánované na zítřejší neděli 11.10.2020.

Dnes 10.10.2020
byl u nás v Mochtíně odehrán další turnaj starších přípravek. Tentokráte se zde kromě našeho týmu Sokola Mochtín, představily týmy Sokola Chudenice, Startu Luby B a Sokola Nalžovské Hory. I tentokráte se museli naši mladí fotbalistí, svěřenci trenérů Jaroslava Cihláře ml. a Zdeňka Koláře, spokojit se 4.místem, ale opět svým soupeřů o rok až dva starším pořádně zatápěli.

V NEDĚLI 11.10.2020
zajíždí naše mladší přípravka, vedená trenérem Petrem Tomanem, na turnaj do Strážova, kde se začíná hrát od 10,00 hodin.

v 15,00 hod. pak bude v Mochtíně zahájeno mistrovské utkání OP mužů Sokol Mochtín "B" - Sokol Malý Bor
Bohužel,
i tento zápas śe musí odehrát bez diváků stojících přímo u zábradlí hřiště. Mohou ho však sledovat příznivci např. ze svých aut ze silnice u sport. areálu, nebo z přilehlého parkoviště

TRENINKY přípravek i Školičky sportu + mužů
jsou zatím pro příští týden omezeny jen na skupiny max. do 20 osob,ale bez použití společných šaten a soc. zařízení.  Je však možné, že v podnělí 12.10. "přijdou" další rozhodnutí a pokyny  omezující scházení se ve větším počtu osob. Sledujte prosím náš web a pokyny striktně dodržujte !
Děkuji Vám
Kategorie: TJ Sokol Mochtín
Zobrazeno: 1254