Vytisknout
Další nepovedený zápas I.A třídy odehrálo naše áčko mužů v sobotu 26.9.2020 na hřišti svého soupeře. S domácím FK Žákava prohrálo vysoko 2:7 !
Od pátečního rána prší a fotbalový trávník v Mochtíně je totálně podmáčený a proto jsme se dnes v podvečer rozhodli, že zítřejší dopolední turnaj mladších přípravek zrušíme !  Pro krajně nepříznivé počasí a nezpůsobilý terén hřiště byl zrušen i dnešní dopolední turnaj starších přípravek v Železné Rudě, kde měl startovat i náš 1 tým.

..I.A třída mužů - 26.9.2020 -FK Žákava - Sokol Mochtín    7 : 2  (4:1) 
Domácí tým šel do vedení již v 10.minutě, ale ve 26.min. srovnal na 1:1 přesnou hlavičkou po rohovém kopu náš Jan Žiak, začínalo se znovu. Jenže, o pouhých pět minut později se skore znovu měnilo a to opět ve prospěch domácího celku. A byly to dva slepené goly, které poslaly domácí do dvoubrankového vedení ! A když ve 42.min. Michal Skala proměnil pokutový kop, nařízený za zbytečný faul našeho St. Strejce. vedla Žákava po 1.poločase luxusním výsledkem 4:1. Po přestávce Mochtín výrazně přidal, chtěl s nepříznivým stavem něco udělat, ale v zakončení chybělo trochu více sportovního štěstí. Domácím stačilo poctivě bránit, každé příležitosti navíc využívali k rychlým brejkovým akcím, pro které má i vhodné rychlonohé hráče.  Hned po přestávce střílí svůj druhý gol náš Jan Žiak, ale ten nakonec pro domělý ofsajd neplatí. Uznán byl až gol Zbyňka Smolíka ze 71.minuty, kterým upravuje stav na 4:2. Vzápětí měl dvě velké šance na skorování i náš Jiří Dolejš, ale ani jeho hlavička ani zakončení nohou golem neskončilo. Škoda, protože domácí tým zvyšuje v 75.min. přesnou hlavičkou po RK již na 5:2, je hotovo. Mochtín rezignuje, v závěru zápasu inkasuje další dvě branky, odjíždí ze Žákavé s debaklem. A to náš mladý golman chytil soupeři několik dalších tutovek. Utkání rozhodoval Josef Kořan, na lajnách mu asistovali Josef Schneider a Josef Smitka, DS byl Petr Komanec. ŽK 1:2, 50 diváků. Sestava Mochtína : Blahník Matyáš, Bejvl Jakub, Dolejš Jiří, Gajdušek David, Spasov Spas (46. Švátora Petr), Strejc Stanislav (.Čeleda Jiří, Smolík Zbyněk, Pretzelmayer Viliam, Žiak Jan, Kapusta Matěj (46. Osvald Jaromír), Šafránek Jan (74. Pryimak Maksym), branky : Nekola Tomáš 2, Skala Michal - 2, Soukup Ondřej - 2, Smazal Jan - ŽIAK Jan, SMOLÍK Zbyněk po 1

NEDĚLE 27.9.2020

..od 15,30 hod. v Mochtíně - OP mužů Sokol Mochtín "B" - Sokol Chudenice


srdečně zveme naše fanoušky na tento zápas, ale upozorňujeme předem, že počet diváků je z nařízení vlády ČR a FAČR  omezen na 50 osob !!! A další důležitý pokyn : diváci mohou zápas sledovat, ale ve dvoumetrových odstupech !

 Prosíme o dodržení uvedených pokynů  - děkujeme !
Kategorie: TJ Sokol Mochtín
Zobrazeno: 1898