Vytisknout

V NE 30.8.2020 odehrálo naše ÁČKO mužů derby zápas I.A třídy v Lubech, kde po výborném výkonu porazilo místní Start vysoko 2:6 ! Naopak ,"B" tým doma nestačil na dobře hrající Duklu Janovice.

... NE 30.8.2020 - I.A třída mužů TJ Start Luby - TJ Sokol Mochtín   2  :  6 (0:5).
Náš tým odehrál v Lubech famózní I.poločas, ve kterém svému tradičnímu soupeři nasázel 5  branek ! Skore otevřel již v 6.minutě Zbyněk Smolík střelou z VPK, kterou do vlastní sítě zatečoval některý z domácích hráčů. V 10.minutě to bylo již 0:2 a to již byl čistý vlastenec domácího Bureše, který si centr z rohového kopu hlavou zatečoval za záda vlastního golmana. A když ve 30.minutě zvýšil již na 0:3 střelou z úhlu Jan Žiak, vypadalo to s lubským Startem hodně špatně. Mochtín i v další části 1.poločasu dominoval, dokázal navíc vstřelit i další dvě branky. Ve 30.min. zvyšuje na 0:4 Zbyněk Smolík (po přihrávce J. Šafránka) a na 0:5 do prázdné brány uzavírá poločasový účet derby utkání Spasov Spas, který byl koncovým mužem nejpovedenější akce našeho týmu v uvedeném poločase. Po přestávce zkropil místní trávník i hráče obou týmů pořádný lijavec, hrálo se však dál. Úroveň zápasu trochu opadla, domácí vyrovnali hru, ale naše mužstvo jim povolilo vstřelit jen 2 branky, vysoké vítězství si pohlídalo. Rozhodoval Stanislav Sladký, na lajnách mu asistovali Václav Pressl a Lukáš Frkal, DS byl Jiří Petržílka. ŽK 2:3, 120 diváků. Sestava Mochtína : Blahník Matyáš, Bejvl Jakub, Dolejš Jiří, Gajdušek David, Žiak Jan, Čeleda Jiří, Smolík Zbyněk (80. Strejc Stanislav), Velek Tomáš, Spasov Spas, Kapusta Matěj (67. Osvald Jaromír), Šafránek Jan, branky Mochtína : SMOLÍK Zbyněk 2, ŽIAK Jan, SPASOV Spas, VELEK Tomáš, 1 byla vlastní.

..NE 30.8.2020 - OP mužů TJ Sokol Mochtín "B" - FK Dukla Janovice  1 : 6 (0:3)
Náš tým držel čisté konto se silným soupeřem až do 25.minuty a to hlavně zásluhou našeho mladého golmana Daniela Prokopa, který předvedl několik parádních zákroků. Pak se ale trefil zblíska neobsazený Jůzek, vzápětí na 0:2 zvyšuje kapitán hostů Hájek a ve 32.min. je to již 0:3, když nepovedená malá domů Maksyma Pryimaka končí vlastní brankou. Po přestávce se naše záloha snaží s výsledkem něco udělat, ale sráží ji nařízená penalta (smolná ruka střídajícího St. Strejce), ze které zvyšují hosté již na 0:4. Vzápětí sice z další nařízené penalty (faul na T.Vlka) snižuje St. Strejc na 1:4, to je však z naší strany vše. V naší obraně citelně chyběl Ondra Šup, v útoku pak Jar. Pretzelmayer.  Hosté byli lepší, v závěru utkání přidali ještě dvě branky z Mochtína si odvezli vysokou výhru. Rozhodoval Vladislav Stach, 30 diváků. Sestava Mochtína : Prokop Daniel, Peleška Jiří, Plánička Zdeněk (80. Kanta Tomáš), Novák Zdeněk, Švátora Petr, Podráský Jiří, Staněk Pavel, Sádlík Martin (46.Strejc Stanislav), Rajtmajer Kamil, Pryimak Maksym, Vlk Tomáš, branka : STREJC Stanislav

TRENINKY :
... ml. a st. přípravka + Školička sportu : pondělí a čtvrtek od 17,30 hod.
...muži : úterý a pátek od 18,00 hod.

POZVÁNKA na další mistrovské zápasy našich mužů "A" i "B" :

...SO 5.9.2020 od 17,00 hod. v Nezamyslicích - OP mužů TJ Nezamyslice - Sokol Mochtín "B".
K tomuto utkání bude zajištěn mikrobus. Odjezd z Klatov (zast. MHD u Lídlu) v 15,05 hod., z Mochtína od hřiště pak v 15,20 hod.

...NE 6.9.2020 od 17,00 hod. v Mochtíně - I.A třída mužů Sokol Mochtín - Start Bělá n./R.

V NE 6.9.
zahajuje svoji pouť po podzimních turnajích 2020 i naše mladší a starší přípravka.
Shodou okolností je pro oba dva naše týmy 1.turnaj v Horažďovicích. Pro st. přípravku začíná v 10,00 hodin, pro mladšíky pak ve 13,30 hod.. Podrobnější informace obdrží rodiče našich nejmenších reprezentantů vždy na trenincích od trenérů jednotlivých družstev.


Na uvedené zápasy srdečně zveme nejen fanoušky Sokola Mochtín, ale i širokou sportovní veřejnost !


Kategorie: TJ Sokol Mochtín
Zobrazeno: 1407