Vytisknout
Závěr června 2020 bude mít naše fotbalová omladina (přípravka a Školička sportu) hodně hektický. Zájem dětí i jejich rodičů o trenování na mochtínském hřišti neopadá, právě naopak. A tak se naši trenéři rozhodli o rozšíření původního plánu o další akce.

Zde je nový plán akcí na hřišti v Mochtíně:

.. čtvrtek 25.6. - od 17,30 hod.  - trenink

.. sobota 27.6. - od 10,00 hod. - Turnaj mladších přípravek (přijedou kvalitní Lubské týmy)

.. neděle 28.6. - od 16,00 hod. -  d o k o p n á , na které proběhne i fotbalový zápas mezi naší omladinou versus rodiči dětí, trenéry a fanoušky mochtínského fotbalu.

.. pondělí 29.6. - od 17,30 hod. - poslední trenink v tomto měsíci - následovat bude přestávka

Po letní - prázdninové přestávce budou treninky naší přípravky a Školičky sportu pokračovat (termín stanoví hlavní trenér mládeže Jaroslav Cihlář ml. a včas ho též oznámíme na těchto našich webových stránkách TJ) na našem hřišti v Mochtíně a v zimních měsících pak v některé tělocvičně v Klatovech, kterou se nám (doufáme) podaří opět zajistit.
    Jisté však již dnes je, že do nového mistrovského soutěžního ročníku okresních fotbalových soutěží 2020/2021 přihlásil náš fotbalový oddíl 1 družstvo mladší přípravky a 1 družstvo starší přípravky. Hrát se bude opět turnajovým systémem. Pravděpodobné zahájení je plánováno na začátek září 2020. S rozlosováním vás včas seznámíme.
Kategorie: TJ Sokol Mochtín
Zobrazeno: 1235