Vytisknout
V pátek 12. června odehrála Mochtínská "stará garda" své letošní první přátelské utkání a to v Neznašovech, kde vyhrála 4:3, v sobotu se pak naše ÁČKO mužů doma představilo proti Nepomuku. Nekompletní Mochtín  držel se soupeřem dlouho krok, měl i šance, ale neproměňoval je. Soupeř, hrající Krajský přebor, byl v koncovce daleko úspěšnější, vyhrál jednoznačně 5:1.

PÁ 12.6.2020 - muži přátelsky TJ Sokol Neznašovy - SG TJ So Mochtín  3:4 (2:0).
Domácí začali ve velkém stylu, měli převahu i velké šance. Tři tutovky jim v úvodní dvacetiminutovce chytil náš golaman Pe. Rajtamejer, do přestávky ale přece jen 2x kapituloval, Neznašovy vedly 2:0. Po přestávce náš tým výrazně zlepšil svůj herní projev, začal soupeře přehrávat i kondičně, nakonec výsledek otočil ve svůj prospěch, když se 3x trefil Jarda Cihlář ml., 1x Libor Jiříček.
Mochtín hrál v sestavě : Rajtmajer Petr, Fait Zbyněk, Pavlík Jaroslav, Bejvl Milan, Troch Roman, Švátora Jiří, Toman Petr, Dolejš Jiří st., Jarabica Stanislav, Rajtmajer Kamil, Jiříček Libor, Toman Jiří, Kubík Jiří (střídalo se hokejově)
       
    
SO 13.6.2020 - muži "A" přátelsky  TJ So Mochtín - FK Nepomuk  1:5 (0:2).

Náš tým měl velké potíže se sestavou(k marodům se přidali další tři,kteří tento zápas nemohli odehrát (Vichr, Žiak, Kapusta) přesto se silným soupeřem držel dlouho bezbrankovou remisu. I v tomto duelu se hrál oboustranně ofenzivní fotbal, šance na gol byly na obou stranách. Produktivnější však byli hosté z Nepomuka, kteří šli do vedení ve 40.minutě brankou Marka Šafandy, golem do šatny pak ve 44.min. upravoval na 0:2 hostující Josef Kalabza. Z našich hráčů byli blizoučko golu v 1.poločase T.Velek, J.Bejvl, V. Pretzelmayer i St. Strejc, ale skvělý golman hostí Marek Baroch byl vždy proti. Dobře chytal i náš Matyáš Blahník, v 57.min. však byl bezmocný proti zakončení Šafandy, hosté vedli již 3:0 a v ofenzivě pokračovali. V 62.min. překonává našeho střídajícího golmana D. Prokopa střídající mladík Nepomuka Viktora, v 68.min. vedou hosté v Mochtíně již 5:0, když se tvrdou střelou z úhlu prosazuje Radek Rous.Několik slibných šancí na gol měli i naši hráči, ale opět je nevyužili. Ji. Dolejš z voleje přestřelil, střelu Vildy Pretzelmayera hostující golman chytá,  Zb. Smolík trefil břevno, 2 tutovky měl i střídající Blahník, ale čestný gol se podařilo vsítit jen střídajícímu Jar. Pretzelmayerovi, který upravoval na konečných 1:5 v 86.minutě. Rozhodoval ing. Jiří Dolejš, přihlíželo 50 diváků. Sestava Mochtína : Blahník Matyáš (60.Prokop Daniel), Bejvl Jakub, Dolejš Jiří, Gajdušek David, Podráský Jiří (Pretzelmayer Jaroslav), Strejc Stanislav, Smolík Zbyněk, Pretzelmayer Viliam,  Spasov Spas (70. Blahník Matyáš), Osvald Jaromír, Velek Tomáš, branky : Pretzelmayer Jar. - Šafanda 2, Kalabza, Viktora, Rous
     
Zítra v neděli 14.6.2020 se hraje v Mochtíně :

.. od 14,00 hod. turnaj mladších přípravek za účasti 2 týmu Sokola Mochtín a 2 týmů TJ Sušice

.. od 16,00 hod. pak přátelský zápas mužů TJ Sokol Mochtín "B" - Start Dešenice


Kategorie: TJ Sokol Mochtín
Zobrazeno: 1510