Vytisknout
S pěti kvalitními fotbalovými týmy si to v přípravě rozdá mochtínské áčko a to v době, kdy se měla hrát jarní část mistrovských fotbalových soutěží 2019/2020. Ta však byla kvůli pandemii koronaviru zrušena. Od pondělí 11.5.2020 však již platí uvolněnější režim a tak se v klubech začíná nejen trenovat, ale domlouvají se i přátelské zápasy. Zatím jsme vyjednali přáteláky pro naše áčko mužů, v plánu máme dojednat i nějaké přáteláčky pro "B" tým, ale to by museli někteří hráči tohoto družstva dát jasně najevo svojí účastí na trenincích, že o to stojí.

TRENINKY mužů  probíhají zatím za přísnějšího režimu (dodržujeme vládní nařízení) na hřišti v Mochtíně v úterý a pátek od 18,00 hodin, rádi na nich uvítáme i další naše fotbalisty, kteří se do přípravy ještě nezapojili ! Případnou neúčast vždy předem u trenérů (Ji.Dolejš, Ji.Podráský, Zb. Smolík) omluvte, abychom o vás měli maximální přehled. Děkuji

     Pro herní přípravu se nám podařilo zajistit super kvalitní soupeře - divizní Klatovy, dva týmy krajského přeboru (Nýrsko a Nepomuk) a dva týmy I.A třídy (Sušici a,Luby). Bohužel, zápasy budou bez diváků - stanovený počet přítomných na akci může být (zatím) maximálně do 100 osob.

Zde je program přípravných zápasů ÁČKA mužů:

NE 24.5. od 17,00 hod. v Mochtíně
TJ Sokol Mochtín - SK Klatovy 1898

NE 31.5. od 17,00 hod. v Mochtíně
TJ Sokol Mochtín -  FK Okula Nýrsko

SO 6.6. od 17,00 hod. v Mochtíně TJ Sokol Mochtín - TJ Sušice

SO 13.6. od 17,00 hod. v Mochtíně TJ Sokol Mochtín - FK Nepomuk

SO 20.6. od 17,00 hod. v Lubech TJ Start Luby - TJ Sokol Mochtín
Kategorie: TJ Sokol Mochtín
Zobrazeno: 1511