Vytisknout
Vzhledem k novému nařízení Vlády ČR bere FAČR na vědomí aktuálně vyhlášený nouzový stav a do odvolání přerušuje program mistrovských fotbalových soutěží !


Znamená to, že plánované zápasy našich mužů -již tuto So 14.3.2020 přátelák V.Hydčice - Mochtín "B" od 15,00 hod. ve V.Hydčicích, ani mistrovský zápas I.A třídy v NE 15.3. od 14,30 hod. v Mochtíně So Mochtín - Start Luby  se nehrají - ruší se !

     A hrát se nebudou (do odvolání) ani další, následné plánované zápasy mládeže ani dospělých.

Vzhledem k tomu, že je zatím povoleno sdružovat se na jednom místě v maximálním počtu do 30 osob, tak treninky mužů na hřišti v Mochtíně pokračují dle plánu - to jest v úterý i pátek vždy od 18,00 hodin (i dnešní páteční trenink - 13.3. se koná), treninky budou navíc (do odvolání) i v neděli od 9,30 hod. !!!
                                                      I případná další rozhodnutí státních orgánů a FAČR budeme respektovat, včas Vás o nich budeme na tomto našem webu informovat.

TRENINKY naší omladiny - přípravky v tělocvičně Gymnázia v Klatovech (v pondělí) se ruší - je uzavřena. Pokyny, kdy začnou naše děvčata a kluci s treninky venku na hřišti v Mochtíně sdělí včas rodičům trenéři Jaroslav Cihlář ml. a Petr Toman, informaci sdělíme i na tomto našem webu.
Kategorie: TJ Sokol Mochtín
Zobrazeno: 1500