Vytisknout
V NE 1.března 2020 odehráli naši "A" muži své poslední přípravné utkání před mistrovským jarem 2020. Na umělce v Sušici porazili v generálce Sokol Vrhaveč 4:3, příští sobotu 7.3. zajíždí do Žihle k 1.mistrovskému zápasu I.A třídy ! 
    
..1.3.- příprava mužů Sokol Mochtín - Sokol Vrhaveč    4 : 3  (1:2).
Po páteční sněhové nadílce nebylo ani památky, generálka našich fotbalistů proběhla za příjemného počasí při teplotě 9 stupňů nad nulou ! Naše mužstvo si v úvodní dvacetiminutovce vypracovalo více brankových příležitostí, ale zakončení bylo slabé. Skoré tak otevřeli hosté, když se ve 39.min. po rohovém kopu prosadil přesnou hlavičkou
P.Reitmaier - 0:1. Mochtín však vzápětí srovnává na 1:1 Spasovem, kterého do šance poslal J.Žiak přesnou přihrávkou. Tento stav však vydržel pouhé tři minuty, po chybě naší obrany znovu P.Reitmaier posílá Vrhaveč do vedení 1:2. Po přestávce jde Mochtín opět do ofenzivy. V 50.min. vyráčí hostující golman pěknou střelu J.Bejvla na roh, ale v 56.min. již kapituluje. Po dalším rohu zblíska srovnává na 2:2 dorážkou opět Spasov. Branková přestřelka však pokračuje. V 72.min. jde Vrhaveč opět do vedení, autorem golu je Fr. Hrach. To však bylo od hostů vše, naopak 2x se následně prosadili golově ještě naši fotbalisté, otočili výsledek ve svůj prospěch. V 77. min. srovnává na 3:3 Standa Strejc, vítězný gol pak v 82.min. zaznamenává po přihrávce od T. Velka Matěj Kapusta.  Rozhodoval Petr Švátora, hráno slušně, bez karet. Sestava Mochtína : Blahník Matyáš, Žiak Jan (80. Pretzelmayer Vilda), Vichr Tomáš, Bejvl Jakub, Dolejš Jiří, Čeleda Jiří (60. Gajdušek David), Smolík Zbyněk, Strejc Stanislav, Pretzelmayer Viliam (59. Velek Tomáš), Spasov Spas (59. Novák Zdeněk), Kapusta Matěj, branky : SPASOV Spas - 2, STREJC Stanislav, KAPUSTA Matěj

TRENINKY  mužů   budou tento týden v úterý a pátek od 18,00 hod. v Mochtíně



P R O G R A M   našich týmů na další víkend  7, - 8. března 2020 :

SOBOTA 7.3.2020

... od 14,30 hod. TJ Slavoj Žihle - TJ Sokol Mochtín.
K 1. jarnímu mistráku I.A třídy jede naše áčko mužů mikrobusem. Odjez z Mochtína bude v 11,30 hod., z Klatov (zast. před Beránkem) v 11,40 hod.

NEDĚLE 8.3.2020

.. od 9,00 hod. v hale ZŠ Čapkova v Klatovech TURNAJ Sokola Mochtín mladších přípravek.
Je přihlášeno celkem 7 družstev, včetně týmu  So Mochtín, sraz v hale je v 8,30 hod., podmínkou je čistá a vhodná obuv na palubovku. Rodiče a další fanoušci mohou využít hlediště, kde přezůvky nejsou podmínkou. Bufet pro občerstvení bude zajištěn, předpokládaný konec akce se předpokládá po 14,00 hodině.

.. od 13,00 hod. ve Velkých Hydčicích - přípravný zápas mužů Tatran Dlouhá Ves - TJ Sokol Mochtín "B".      Ano, tento nově stanovený začátek platí (je oběma kluby potvrzen), takže společný odjezd našich hráčů "B" týmu z Mochtína bude již v 11,30 hod., počítejte s tím !!!

Kategorie: TJ Sokol Mochtín
Zobrazeno: 2060