Vytisknout
Od  čtvrtka 13.2. do neděle 16.2. absolvovali naši muži náročné "zimní" soustředění v Prášilech, které zakončili v NE odpoledne přípravným zápasem na umělce v Sušici s účastníkem Krajského přeboru FK Staňkov. Svého soupeře porazili 2:1, v další přípravě je čeká příští sobotu Pfeiffer Chanovice.

.. 16.2.2020 - přípravný zápas mužů TJ Sokol Mochtín - FK Staňkov   2 : 1 (1:1).
   Naši fotbalisté přijeli k utkání na umělku do Sušice z Prášil, kde absolvovali pod vedením trenéra Jiřího Dlejše fyzicky velice náročné 4 denní soustředění. A i když byli hodně unavení, odehráli se Staňkovem dobrou partii. Faktem je, že soupeř nepřijel v nejsilnější sestavě, ale i v našm týmu chyběli např. nemocní V. Pretzelmayer a T. Velek, stejně tak jako zraněný Sp. Spasov a další.
    Zápas se hrál za doslova " letního počasí ", na sluníčku bylo neuvěřitelných +17 stupňů nad nulou !
 Do vedení šli hosté v 10.minutě, autorem golu byl Václav Bláha. Pak bylo pár šancí na obou stranách, ale vyrovnání na 1:1 přišlo až těsně před přestávkou, kdy se zblíska nekompromisně dělovkou pod břevno prosazuje náš Matěj Kapusta. Ve II.poločase měl Mochtín více ze hry i více šancí. Jednu z nich proměňuje po svém průniku po pravé straně Jan Žiak, Mochtín v 70. min. vede 2:1 a o tři minuty později mohl své vedení navýšit. Proti však byl golman Staňkova, který bravurně zlikvidoval pohotové zakončení Jana Šafránka z 8 metrů. Šanci na vyrovnání dostali hosté v 82. minutě, ale přísně nařízenou penaltu jim náš golman chytá - bravo ! Ve zbytku utkání, které někteří naši´hráči dohrávali po velké zátěži s velkým sebezapřením, měl ještě jednu golovku náš Matěj Kapusta, ale i golman hostů byl bravurní. Skore se nezměnilo, Mochtín si připsal těsnou výhru v přípravě. Sestava Mochtína : Blahník Matyáš, Žiak Jan, Dolejš Jiří, Vichr Tomáš, Bejvl Jakub, Švátora Petr (46. Novák Zdeněk), Smolík Zbyněk, Čeleda Jiří, Strejc Stanislav, Šafránek Jan, Kapusta Matěj, branky : KAPUSTA Matěj,  ŽIAK Jan

POZOR -TRENINKY  mužů budou nyní v Mochtíně při um. osvětlení
                a to ve středu a pátek od 18,00 hod.

 Mistrovské jaro 2020 se nezadržitelně blíží a tak je zapotřebí, aby se do přípravy zapojili i ti, kteří toho zatím moc nenatrenovali !!!  Mám tím na mysli především hráče "B" týmu, protože ani okresní přebor se bez řádné přípravy hrát nedá !

Další přípravný zápas odehraje naše áčko mužů v Chanovicích na přírodní trávě

a to v sobotu 22.2. od 14,00 hod. s domácí TJ Pfeifer Chanovice.
Nominace bude určena na pátečním treninku, k zápasu se pojede auty, společný odjezd z Mochtína od kabin bude ve 12,30 hod.

Připomínám, že je zapotřebí urychleně dovybrat členské příspěvky za I.pololetí roku 2020 !Jsou stejné jako v minulém roce, t.j. u dospělých 600,- Kč na pololetí. Peníze odevzdávejte trenérům Ji.Dolejšovi a Ji.Podráskému, popř. VM Karlu Šotovi.


Máme zajištěné tyto další přípravné zápasy - počítejte s tím !!!

NE 1.3. od 15,00 h. v Sušici na UMT  Mochtín - Vrhaveč . Poslední příprava áčka, protože již další sobotu 7.3. se jede (mikrobusem) k 1.mistráku I.A třídy do Žihle

NE 8.3. od 14,30 hod. ve V.Hydčicích Mochtín B - Dl.Ves

SO 14.3. od 15,00 hod. v Hydčicích Velké Hydčice - Mochtín B

V NE 15.3. od 14,30 hod. se hraje doma 1.domácí mistrák I.A tř. Mochtín A - Luby A

o dalším víkendu pak začínají mistráky i pro "B" tým





Kategorie: TJ Sokol Mochtín
Zobrazeno: 1453