Vytisknout
V závěru letošního roku pořádá náš oddíl rekreačního sportu dvě tradiční sportovní akce, na které zveme nejen členy naší TJ, ale i naše kamarády, příznivce i širokou sportovní veřejnost. Budete vítáni !

pondělí 23.12.2019 -  turnaj ve stolním tenisu amatérů "O Vánočního kapra 2019"

Uskuteční se v tělocvičně Základní školy v Mochtíně od 15,30 hodin a je určen hráčům - amatérům, nehrajícím mistrovské soutěže ve st. tenisu.

Přihlášky jsou na místě v den konání turnaje od 15,00 do 15,20 hod. - turnaj je otevřený, ve kterém startují společně hráči bez rozdílu věku od žáků až po veterány !

Čistá obuv (přezůvky) do tělocvičny je podmínkou (!), předběžné přihlášky můžete zasílat na e-mail: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript., nebo volat na tel. : 605357370

Startovné symbolické : mládež do 18 let - 20,- Kč, dospělí - 40,- Kč
 
Více na plakátku našem webu TJ v dokumentech

Přijďte si zasportovat v předvánoční atmosféře o zajímavé ceny !


neděle 29.12.2019 - rozlučkový turnaj s rokem 2019 v halové kopané "O putovní pohár TJ Sokol Mochtín".

 
Uskuteční se  v hale ZŠ Čapkova v Klatovech od 9,00 hod. a je určen hráčůn a členům naší TJ So Mochtín a jejich kamarádům, popř. příznivcům .

Přihlášky na místě v den konání turnaje při prezentaci, která proběhne od 8,30 do 8,45 hod. s uvedením názvu týmu + seznamem hráčů a složeným vkladem 400,- Kč . Buďte dochvilní, na později došlé přihlášky nebude brán zřetel.  Omlouváme se za navýšení startovného, ale pronájem haly byl letos pronajímatelem opět navýšen !  Vstup na palubovku jen v čisté a vhodné obuvi, občerstvení  bude možné v místním bufetu. Pro fanoušky bude otevřeno hlediště v patře,
  
Tým tvoří brankář + 4 hráči + náhradníci, mít s sebou drezy bude vhodné. Hrát se bude s míčem pořadatelé, k dispozici budou i rozlišovací vesty.

Hraje se pro radost z pohybu, pro zábavu. Vítěz získá do ročního držení "Putovní pohár TJ Sokol Mochtín". Při závěrečném slavnostním vyhlíášení výsledků bude vyhlášen a oceněn i nejlepší sportovec TJ Sokol Mochtín roku 2019 !


  Předběžné přihlášení je možné + p
řípadné další informace získáte na tel. : 605357370  - využijte toho !    Již dnes si dávejte dohromady své týmy - v NE 29.12.2019 na viděnou.
Kategorie: TJ Sokol Mochtín
Zobrazeno: 1453