Vytisknout
Naše stará garda hrála v pátek v Lubech, dnes v SO 12.října 2019 se doma představil náš "B" tým mužů proti Sokolu Malý Bor. Nepodal žádný oslnivý výkon, ale nebezpečného soupeře dokázal porazit 3:1 a to bylo důležité !

PÁ 11.10. - přátelský zápas Starých gard AROSA Luby - SG So Mochtín  0:0.
Utkání se hrálo na bahnitém, kluzkém terénu, ale branek se nikdo z přítomných nedočkal. SG Mochtín odehrála tento duel v této sestavě :  Rajtmajer Petr, Šup Ondřej, Uhlík Jiří, Pavlík Jaroslav, Bejvl Milan, Švátora Jiří, Švátora Petr, Rajtmajer Kamil, Dolejš Jiří st., Tománek Karel, Cihlář Jaroslav - Fait Zbyněk, Jiříček Libor


SO 12.10. - OP mužů Sokol Mochtín "B" - Sokol Malý Bor   3 : 0 (2:0)

Naše rezerva přivezla před týdnem dva nečkané body z Rabí, kde hrála s Buděticemi a svoji dobrou formu chtěla potvrdit i dnes doma proti nebezpečnému Malému Boru.  To se jí nakonec povedlo, když vyhrála 3:1, ale na tři body se hodně nadřela.
     Úvod měl Mochtín fantastický. Již z 1.útoku  (ve 35 sekundě hry!) posílá po přihrávce Jar. Pretzelmayera Standa Strej svůj tým do vedení - 1:0! To však bylo na dlouhou dobu od našeho týmu vše. Hosté se brzo ze šoku oklepali, byli aktivnější a přesnější v kombinaci a ve 20.min. mohli skore srovnat. Naštěstí se jim to nepovedlo, náš tým se pomalu zvedal ve výkonu, měl i další brankové příležitosti. Nejpilnějším zakončovatelem byl Jar. Pretzelmayer, golově se ale neprosadil on, ani Spasov, jehož střelu též golman M.Boru Kalčík za svá záda nepustil. Pokořil ho až ve 39.min. Jiří Dolejš, který se prosazuje zbíska po centru Jos. Křivánka z VPK - navyšuje skore na 2:0. V nevýrazném výkonu, plném nepřesných přihrávek pokračoval náš "B" tým i po přestávce. Hosté byli bojovnější, pohyblivější, přesnější. Přesto mohli v 50.min. prohrávat 0:3, ale náš Ji Dolejš z nařízené penalty (faul na M.Kapustu) golmana hostů nepřekonal. To hosty povzbudilo, bojovali dál, stále byli výsledkově na dostřel. Naše obrana, včetně golmana,však byla pozorná, do vyložených šancí soupeře nepouštěla. Mochtín pustil ve II.poločase do hry všech 5 náhradníků a v nastaveném čase   (běžela 92.min.) zásluhou agilního Ji. Dolejše, upravuje na konečných 3:0. Rozhodoval Miroslav Sedlmaier, ŽK 2:2, 50 diváků. Výhrou se Mochtín "B" usadil ve vyrovnaném středu tabulky, když zatím uhrál 16 bodů a skore 23:23. Sestava : Rajtmajer Petr, Peleška Jiří, Křivánek Josef (46.Vlk Tomáš), Podráský Jiří, Spasov Spas (51. Sádlík Martin), Kapusta Matěj (65. Šup Ondřej), Strejc Stanislav, Osvald Jaromír (83. Kanta Tomáš), Jarabica Stanislav, Pretzelmayer Jaroslav (75. Švátora Jiří), branky : DOLEJŠ Jiří ml. - 2, STREJC Stanislav 1


Zítra v NEDĚLI 13.10.2019

se hraje v Rokycanech utkání I.A třídy mužů FC Rokycany "B" - Sokol Mochtín "A" se začátkem v 15,30 hod.   K utkání jedou naši fotbalisté mikrobusem. Sraz v Mochtíně u kabin ve 13,15 hod., odjezd ve 13,20 hod., z Klatov na Plzeňské třídě (zast. MHD před Beránkem) pak ve 13,30 hod.
      Budeme našim fotbalistům držet palce, hrají na hřišti vedoucího týmu tabulky I.A třídy !








Kategorie: TJ Sokol Mochtín
Zobrazeno: 1500