Vytisknout
FOTBAL :

Mladší přípravka : Michal KORANDA
Starší přípravka : Pavel LORENC
Žáci mladší : Zbyněk SMOLÍK
Žáci starší : Jan POTUŽNÍK
Dorostenci : Pavel STANĚK
Muži : Lubomír KAŠPAR
Objev roku 2008 : Petr ŠVÁTORA a Jiří PODRÁSKÝ (z „A“ tým mužů)




STOLNÍ TENIS:

Muži : Miroslav ŠVÁTORA


  Velké poděkování patří za práci ve prospěch fotbalového oddílu TJ Sokol Mochtín všem trenérům jednotlivých týmů, kteří se podíleli v r.2008 na úspěších mochtínského fotbalu :
U mužů to byli Jaroslav Cihlář st., Stanislav Skala a asistent Jiří Podráský u „A“ týmu, u „B“ týmu pak Jan Kolárik a Jaroslav Pavlík, který v 1.pololetí navíc trenoval i dorost 
U žáků – Stanislav Bejvl, pomáhal mu Jiří Flodr
U přípravky - Tomáš Kapusta a jeho pomocníci – Jan Šafránek, Petr Černý, Jiří Podráský, František Pelíšek, Jaroslav Pretzelmaier, Radek Farný a další
  Stejně velké poděkování patří i všem dalším aktivním funkcionářům a pomocníkům, kteří svoji obětavou prací a někteří i sponzorsky pomáhali v r.2008 mochtínskému sportu. Jmenovitě se jedná o : Karla Šota. , ing. Ladislava Trocha, Josefa Šota, Jana Trusku, Josefa Lorence ml. i st., Jana Voráče, Karla Tománka ml., ing. Jiřího Dolejše, Karla Kučeru, ing. Luboše Nového, Mgr. Karla Šota,Petra Švátoru, Petra Kubalíka, Jiřího Freiberka, Jana Mundla ml., Vlastimila Freiberka, Václava Nováčka st.,Václava Kejhu, Josefa Smolíka, Josefa Marka, Miroslava Lišku, Ondřeje Šupa, Jiřího Švátoru, Petra Rajtmajera a další. 
  Pochvalu si zaslouží také cvičitelky odboru SPV J.Šotová, M.Sváčková, R.Spurná a M.Nováková, i vedoucí sport.týmů, kteří s nimi jezdí po soutěžích SPV – K.Šot, A.Virtová a E.Kohoutová.
  Tu největší s poděkováním pak Jan Mundl ml., který s obrovskou odvahou a nasazením svého zdraví, začal jako první hasit 3.6.2008 požár v garáži našich novějších kabin a zachránil tak pro TJ Sokol Mochtín milionové hodnoty při záchraně zázemí pro mochtínské sportovce.
  A tradičně velké poděkování patří také Obecnímu úřadu v Mochtíně za velkou podporu mochtínského sportu, místní Základní škole za celoroční spolupráci a také všem fanouškům za věrnost a stálou přízeň.
Kategorie: TJ Sokol Mochtín
Zobrazeno: 1791