Vytisknout
Nevídaný obrat předvedlo naše "B" mužstvo mužů v přípravném utkání Mochtín B - Sušice B, které se hrálo v Mochtíně v sobotu 3. srpna 2019. Naše záloha prohrávala v poločase 1:5 (!), ve II. poločase se ale zlepšila, vstřelila 5 branek a otočila výsledek ve svůj prospěch !!!

... 3.8. - příprava mužů Sokol Mochtín "B" - TJ Sušice B   6 : 5  (1:5)
   Nový soutěžní ročník 2019/2020 je přede dveřmi, pro naší zálohu i soupeře to byl 1. a zároveň poslední přípravný zápas před mistráky, které jsou na pořadu již o příštím víkendu.
     Jsou ještě dovolené a tak náš tým nebyl úplně kompletní, šanci tak dostali někteří novicové v sestavě. První poločas se ale naší záloze vůbec nepovedl. Laxní přístup k tomuto utkání a chyby našich hráčů převážně v defenzivě soupeř nemilosrdně trestal, v poločase vedli hosté hokejovým výsledkem 5 : 1 (!), když za ně 2x skorovali Chudý a Patrik Hubáček, 1x Kotyga, za Mochtín na 1:4 korigoval až ve 40.min. dorážkou Jar. Pretzelmayer. Ve II.poločase ale předvedla naše záloha zodpovědnější výkon, zlepšila se v bránění i v kombinaci, začala střílet i goly. Zápas se dohrával (20 min.) v hustém dešti, ale nikomu z našich hráčů ani fanoušků to nevadilo, protože byli svědky toho, že i ve fotbale se někdy dějí zázraky. Z katastrofálního stavu 1:5 totiž nakonec naše béčko dokázalo otočit výsledek a vyhrálo 6:5 ! Rozhodoval ing. Jiří Dolejš starší, hráno slušně, bez karet, 30 diváků. Sestava Mochtína : Prokop Daniel, Peleška Jiří, Křivánek Josef, Šup Ondřej, Švátora Jiří (66. Pretzelmayer P.), Podráský Jiří (46. Prokop Marek), Jarabica Stanislav, Strejc Stanislav (30. Sádlík Martin), Vlk Tomáš, Pretzelmayer Jaroslav (75. Švátora Jiří), Osvald Jaromír, branky : PRETZELMAYER Jaroslav - 4, JARABICA Stanislav, PELEŠKA Jiří


   Příští neděli 11.8.2019 odehraje naše "B" mužstvo mužů doma v Mochtíně již 1. zápas OP mužů sezony 2019/2020 a to od 17,00 hod. se Sokolem Hradešice.
Kategorie: TJ Sokol Mochtín
Zobrazeno: 1452