Vytisknout
V neděli 28.července 2019 odehrálo naše áčko mužů první domácí přípravný zápas a to se Sokolem Mrákov, který patřil v uplynulé sezoně k předním týmům I.B třídy, sk. A. Trávník byl perfektně připravený, ale vytrvalým deštěm podmáčený a tak se nepříjemně trhal.

.. přípravný zápas mužů TJ Sokol Mochtín - TJ Sokol Mrákov   4 : 2 (0:2).
    Hosté se představili v Mochtíně v dobrém světle. Celý první poločas byli našemu týmu rovnoceným soupeřem, měli i lepší koncovku, vedli již 2:0 ! Své vedení mohli v úvodu II. části hry ještě navýšit, ale náš golman jim v tom naštěstí zabránil. Od 60.minuty ale soupeř očividně "uvadal", Mochtín získával územní i herní převahu, kterou dokázal navíc přetavit i v goly. Výsledek nakonec naši fotbalisté otočili ve svůj prospěch, vyhráli 4:2.
   V Mochtínském týmu, který nebyl kompletní, si zahráli i někteří hráči naší zálohy, poprvé v mochtínském drezu se v průběhu utkání představili i novicové (Tomáš Vichr, Daniel Prokop, Jaromír Osvald a Marek Prokop).
     Úvodní půlhodinka se hrála ve svižném tempu, pološance byly na obou stranách. Ve 31.minutě ale přišla velká šance našeho Jana Šafránka, leč bez využití. Škoda, protože v zápětí na druhé straně se k zakončení dostali hosté a Smazalem otevírají skore - 0:1. Ve 41. min. navíc přidávají další gol Váchalem, který pohotově hlavou posílá míč za záda našeho golmana, kterému smolně vypadnul míč z rukavic - 0:2. A velké šance měli hosté i v úvodu II.poločasu. Nejdříve v 50.min. nastřelují břevno mochtínské brány, pak dvě tutovky zmařil hostům náš golman. Postupem času se ale výkon našeho mužstva opět zvednul, hosté naopak viditelně kondičně nestíhali a začali inkasovat. V 55.min. sice ještě náš Matěj Kapusta z dobré pozice přestřeluje, ale o deset minut později již Zbyněk Smolík přesnou střelou do šibenice snižuje na 1:2. V 75.min. po pěkné kombinaci srovnává na 2:2 Tomáš Velek a v 80.min. již Mochtín vede 3:2, když golmana hostů Korbu zaskočil nečekaným padáčkem střídající nováček v našem drezu, teprve 16 letý Martin Prokop ! V 85.min. měl velkou příležitost navýšit skore ještě Zbyněk Smolík, ale jeho utažená střela končí těsně vedle tyče hostující brány. Účet tak uzavírá až v poslední minutě utkání náš Jiří Dolejš, přesnou přízemní střelou k tyči ze 16 metrů - Mochtín vítězí 4:2. Rozhodoval s přehledem Jiří Bureš, přihlíželo na 60 diváků, hodně jich bylo z Mrákova. Sestava Mochtína : Blahník Matyáš (65. Prokop Daniel), Bejvl Jakub, Vichr Tomáš, Gajdušek David, Podráský Jiří, Dolejš Jiří, Velek Tomáš, Kapusta Matěj (60. Osvald Jaromír), Smolík Zbyněk, Strejc Stanislav (75. Prokop Marek), Šafránek Jan (60. Pretzelmayer Jaroslav), branky : SMOLÍK Zbyněk, VELEK Tomáš, PROKOP Marek, DOLEJŠ Jiří

TRENINKY  mužů budou v tomto novém týdnu v úterý, čtvrtek a pátek vždy od 18,00 hod.


POSLEDNÍ přípravné zápasy našich mužů (A i B) před nastávající novou mistrovskou sezonou 2019/2020 budou odehrány též na hřišti v Mochtíně


V sobotu 3.8. od 18,00 hod. - Sokol Mochtín "B" - TJ Sušice "B"

V neděli 4.8. od 18,00 hod. - Sokol Mochtín A - SK Petřín, ligový dorost U17
Kategorie: TJ Sokol Mochtín
Zobrazeno: 1894