Vytisknout
Jen   o s m   statečných odjelo v sobotu 8.června 2019 k předposlednímu mistráku sezony OP mužů do Sušice, kde se hrálo utkání Sušice "B" - Mochtín "B".  Domácí dokázali velké početní převahy využít k trvalé herní převaze i k vysokému vítězství, přesto náš  tým předvedl neskutečný výkon, za který zaslouží velké uznání a poděkování.

.. OP mužů - TJ Sušice "B" - TJ Sokol Mochtín "B"    8  :  4 (3:2)
    Na tento duel se celá řada našich hráčů omluvila předem, někteří na poslední chvíli, někteří vůbec (!) a tak do Sušice nakonec odjelo jen 8 hráčů s tím, že se pokusí zápas odehrát po celých 90. minut, aby z toho nebyla zbytečná kontumace a vysoká pokuta. Povedlo se.
      Náš oslabený tým byl sice pod trvalým náporem domácí zálohy, hrálo se prakticky jen na naší půlce hřiště, ale ... odehrál však takticky skvěle především 1.poločas zápasu. Inkasoval sice již v 7.minutě , ale pak přišly dva parádní goly našich hráčů, po kterých šel Mochtín (v osmi !) do vedení !
    Ve 22.min. srovnává na 1:1 svým životním golem přímo z rohového kopu do šibenice domácí brány Petr Švátora, o pouhou minutu na to Stano Jarabica (nejlepší hráč na hřišti) prošel přes 4 domácí hráče a z úhlu zvyšuje na 2:1 pro Mochtín ! Domácí sice brzo srovnali na 2:2, ale tuto senzační remisu náš tým málem udržel do konce poločasu ! 
       Síly našich osmi bojovníků však rychle ubývají,  tlak domácí jedenáctky naopak narůstá a do naší brány začínají přibývat další branky. V 52.min. je to již 5:2, v 73. dokonce již 8:2, vypadá to minimálně na desítku. Tu však naši hráči odmítají, poctivě brání, zbytek sil nakonec využívají i k zaútočení. A za tuto velkou odvahu jsou odměněni dalšími dvěma krásnými goly v síti domácí Sušice. V 75.min. se z úhlu trefuje Standa Strejc a o dvě minuty později Petr Švátora střílí hlavou svůj druhý gol, přesným centrem ho našel na penaltě Stano Jarabica.
      Zápas končí pro Mochtín přijatelným výsledkem, naši hráči zaslouží absolutorium, rozhodoval Petr Bala, ŽK 0:0, 30 diváků. Sestava Mochtína : Blahník Matyáš, Peleška Jiří, Křivánek Josef, Pavlík Jaroslav, Švátora Petr, Jarabica Stanislav, Strejc Stanislav, Podráský Jiří, branky : ŠVÁTORA Petr - 2, JARABICA Stanislav, STREJC Stanislav


V NEDĚLI 9.6.2019
se v Sušici hraje od 17,00 hod. okresní derby I.A třídy mužů  TJ Sušice  - TJ Sokol Mochtín

Přijeďte se podívat na zajímavý souboj "A" týmů obou oddílů !!!
Kategorie: TJ Sokol Mochtín
Zobrazeno: 1605