Vytisknout
Zápas Mochtín B - Chudenice byl zápasem o "šest" bodů. Naše záloha ho výsledkově zvládla, vyhrála jednoznačně 7:1. Přijeli pomoci L.Kolárik z Č. Budějovic a Jar. Pavlík ml. z Prahy a hlavně hatrick Lukáše Kolárika týmu hodně pomohl.

.. 18.5.2019 - OP mužů Sokol Mochtín "B" - Sokol Chudenice    7 : 1 (2:1).
   Souboj dvou celků ze spodku tabulky byl od začátku v režii našeho mužstva. Již v 7. minutě  mohl otevřít skore náš Lukáš Kolárik, ale z 10 m trefuje jen tyč hostující branky. Prosazuje se až ve 13.min., kdy ho před brankou Chudenic našel přesným centrem zleva Stano Jarabica - 1:0. O šest minut později uvolňuje přesnou přihrávkou ve vápně hostů St. Jarabica Jar. Pavlíka ml. a ten se nemýlí, Mochtín vede 2:0 a zdá se, že kráčí za jednoznačnou výhrou. Nebylo tomu tak. Hosté sice nehrají žádný oslnivý fotbal, přesto již ve 22.min. střílí kontaktní gol na 2:1 z penalty (zbytečný faul našeho Ji.Pelešky na hranici velk. vápna), získávají naději na vyrovnání. To se jim sice do poločasu nepovedlo, ale ani náš tým neskoruje, i když k tomu měl několik příležitostí. Hlavně pak tutovka Jar. Pretzelmayera ze 32.minuty volala po golu, bohužel střela šla vedle brány. Do poločasu měl Mochtín sice územní převahu, ale kombinace se vůbec nedařila. Zlepšení nastalo po přestávce, přesto měli hosté v 54. a 55.minutě dvě tutovky na vyrovnání. Náš golman ale svými zákroky mužstvo podržel jak při střele Soupíra ze 7 m, tak i při následném VPk, který Chudenice zahrávaly ze 17 metrů. Nedáš - dostaneš následovalo vzápětí. V 56. min. unniká po levé straně náš L. Kolárik, křížnou střelou k tyči zvyšuje na 3:1. Tato branka sráží hosty do kolen, Mochtín se stále zlepšuje a přidává v rychlém sledu další branky. V 60.min. zvyšuje "Kolda" (tentokráte hlavou) již na 4:1, uzavírá svůj hatrick. O pouhé dvě minuty později vede Mochtín již 5:1, když se prosazuje střídající Zd. Novák pohotovou dorážkou, v 71.min. zvyšuje na 6:1 další střídající hráč Jan Žiak. Patnáct minut před koncem měl Mochtín výhodu pokutového kopu (faul na St. Jarabicu), ale Jirka Švátora ji neproměnil. Účet utkání tak uzavřel pěkným golem náš St, Jarabica v 85.minutě, z otočky upravuje na konečných 7:1.  Navýšit skore sice měl ještě o tři minuty později další náš střídající útočník Tomáš Vlk, ale svoji velkou příležitost neproměnil. Rozhodčí Ivan Petličarovský, ŽK 3:2, ČK 0:1 (68. Soupír Jan), 50 diváků. Sestava Mochtína : Kodeš Petr, Křivánek Josef, Peleška Jiří (63.Lorenc Pavel), Kanta Tomáš, Podráský Jiří, Kolárik Lukáš (63-. Žiak Jan), Švátora Jiří, Strejc Stanislav, Pavlík Jaroslav ml. (46. Novák Zdeněk), Jarabica Stanislav, Pretzelmayer Jaroslav (46. Vlk Tomáš)
branky : KOLÁRIK Lukáš - 3, PAVLÍK Jaroslav ml., NOVÁK Zdeněk, ŽIAK Jan, JARABICA Stanislav - po 1

... 18.5. - TURNAJ st. přípravek ve ŠVIHOVĚ

Naši kluci So Mochtín zde dokázali porazit Bolešiny i Nalžovské Hory, s domácím sdruženým týmem Švihov/Měčín uhráli remisu - obsadili jen horším skorem 2.místoˇ. K pěknému úspěchu blahopřejeme !   Příští SO 25.5. jede náš tým na turnaj do Kašp. Hor !

Zítra V NEDĚLI 19.5.2019

se hraje od 16,00 hod. ve Svéradicích okresní derby utkání FK Svéradice - Sokol Mochtín

Přijeďte se podívat, přijeďte povzbudit naše áčko v boji o další mistrovské body v I.A třídě mužů !


Kategorie: TJ Sokol Mochtín
Zobrazeno: 2495