Vytisknout
I druhý květnový víkend bude hodně chladný. Fotbalový kolotoč zápasů se však nezastaví, mistrovské fotbalové soutěže pokračují dalším kolem. Poprvé na jaře se doma na svém turnaji představí Mochtínská st. přípravka, (v SO 11.5.), v NE pak do Mochtína přijede silný Holýšov bojovat s našim áčkem o body do tabulky I.A třídy mužů ! Ven jede pouze naše béčko mužů a to do Malého Boru.

SOBOTA 11.5.2019

... od 14,00 hod. v Mochtíně - TURNAJ STARŠÍCH PŘÍPRAVEK, za účasti družstev : Sokol Mochtín, FK Horažďovice, Sokol Nalžovské Hory a Haas Chanovice

... od 16,00 hod. v Malém Boru - OP mužů TJ Sokol Malý Bor - TJ Sokol Mochtín "B". K utkání se jede auty, odjezd z Klatov od pošty ve 14,20, z Mochtína pak společně od kabin ve 14,35 hod.

NEDĚLE 12.5.2019

... od 17,00 hod. v Mochtíně - I.A třída mužů TJ Sokol Mochtín - TJ Holýšov . Bude to další souboj předních týmů tabulky, očekává se tuhý boj o body - přijďte se podívat


Na uvedené akce našich sportovců jste srdečně zváni a to nejen příznivci Sokola Mochtín, ale i široká sportovní veřejnost !!!
Kategorie: TJ Sokol Mochtín
Zobrazeno: 1783