Vytisknout
Nečekaný bod si přivezlo v sobotu 27.4.2019 naše béčko mužů z Dl. Vsi za bezbrankovou remisu.
A mohlo mít i dva, ale v penaltové nadstavbě to našim fotbalistům tentokráte vůbec nevyšlo, ze 4 pokusů neproměnili ani jednu penaltu !


... OP mužů - TJ Tatran Dlouhá Ves - TJ Sokol Mochtín "B"  0 : 0, p.kopy 2:0
Domácí Tatran porazil v minulém kole doma suveréně vedoucí tým tabulky OP Měcholupy a brousil si zuby i na naší zálohu, které chtěl oplatit porážku z loňského podzimu. A vše tomu nasvědčovalo, protože naše béčko odjelo k utkání v oslabené sestavě, šlo mu hlavně o to, aby neodjelo s debaklem.
      Jenže, každý zápas jiný, ne vždy vše vychází podle představ. Padesátka přítomných diváků viděla souboj dvou vyrovnaných soupeřů a hru slabší úrovně bez větších šancí na obou stranách. Domácí byli více u míče a měli blíže k výhře, ale Mochtín dobře bránil, alespoň bod si odvezl zaslouženě.
      Prvních deset minut patřilo jasně Dl.Vsi, ale z peřvahy nic nevytěžila. Naopak, na druhé straně se k 1. střele Mochtína dostal v 11.minutě náš útočník Jarda Pretzelmayer a málem z toho byla branka ! Jeho pumelici ze 28 m vyškrábnul domácí golman Hanzl s námahou na rohový kop. Domácí trochu znervozněli, hra se pomalu vyrovnala, ale šancí na obou stranách bylo pramálo.
      Vstup do II.poločasu měli domácí opět výborný. Již ve 47.min. se v tutovce ocitl před našim golmanem domácí Valvoda, naštěstí ze 3 m trestuhodně z otočky přestřeluje bránu ! To však bylo na dlouhou dobu vše, co naše dobře hrající obrana (v čele s Pepou Křivánkem) domácím fotbalistům dovolila. A když v 83. min. trefil domácí kapitán M.Kulhánek (nová posila ze Sušice) jen břevno naší brány, bylo jasné, že gol v tomto utkání žádný nepadne. Neškodní totiž ve předu byli na druhé straně i naši ofenzivní hráči a tak o vítězi musela rozhodnout penaltová rozstřelba.
V té se tentokráte našim střelcům vůbec nedařilo, 2 body zůstaly v Dl.Vsi, náš tým si odvezl jeden a to těší ! Rozhodoval Josef Javorský z Malé Vísky,  ŽK 3:1, 50 diváků. Sestava : Kodeš Petr (46. Blahník Matyáš), Lorenc Pavel, Křivánek Josef, Peleška Jiří, Kolář Jiří, Podráský Jiří, Strejc Stanislav, Kanta Tomáš, Blahník Matyáš (46.Pavlík Jaroslav), Pretzelmayer Jaroslav, Vlk Tomáš.
   Penaltu v závěrečném rozestřelu z našich hráčů neproměnili : Jar. Pretzelmayer (břevno), Ji. Peleška (2 m nad), Ji. Kolář (2 m vedle) a Mat. Blahník (1 p. soupeři chytil, ale jemu ji domácí golman též chytil). Nevadí, i tak je zisk bodu v Dl. Vsi hodně cenný !

V NEDĚLI  28.4.2019

se hraje v Mochtíně od 17,00 hod. utkání I.A třídy mužů TJ Sokol Mochtín A - TJ Sokol Plzeň-Černice.

     
Přijďte se podívat, přijďte povzbudit naše áčko v souboji s vedoucím týmem tabulky !!!
Kategorie: TJ Sokol Mochtín
Zobrazeno: 1739