Vytisknout
Jen s 12 hráči odjelo áčko mužů So Mochtín v sobotu 20.4.2019 k mistráku I.A třídy do Plzně na Košutku. Podalo však kvalitní výkon, přivezlo si domů cenný jeden bod ! Když ale v 62.min. vedlo 2:0 a bylo v tlaku, tak to vypadalo na tříbodový zisk !

... I.A třída mužů - TJ Plzeň Košutka - Sokol Mochtín   2 : 2 (0:0), pok.kopy 5:4
První poločas patřil domácím, kteří byli více na míči, měli územní převahu. Mochtín ale poctivě bránil, podnikal i nebezpečné brejkové výpady. Ve 30.min. se dostal do velké golové šance náš Zd. Plánička, ale domácího golmana na 2x nepřekonal. Domácí v poločase poslali na "plac" tři nové hráče, ale více ze hry začíná mít Mochtín, který se již ve 49.min. ujímá vedení golem Zd. Pláničky. Ideálně ho do šance uvolnil přihrávkou Vilda Pretzelmayer. V 62. min. vybojoval u autové čáry míč T.Babka, proniknul s ním do trestného území Košutky a z jeho zpětné přihrávky zvyšuje na 2:0 pro Mochtín Vilda Pretzelmayer ! Soupeř je zaskočen, Mochtín pokračuje v aktivní útočné hře. V 69.min. zahrává Mochtín rohový kop, domácí ho odvrací, z odkopu zakládají rychlý brejk, ze kterého střílí střídající Triner kontaktní gol na 1:2. V 78.min. přichází smolný střet našeho T.Babky se soupeřem, Tomáš si zranil koleno, odstupuje ze hry ! O pouhou minutu na to kopou RK domácí a ze skrumáže srovnávají opět Trinerem na 2:2. Náš tým byl otřesen, domácí naopak na koni, v závěru utkání měli dokonce blizoučko ke vstřelení vítězného golu. To se jim nakonec nepovedlo a tak o vítězi musely opět (tak jako v minulém kole doma proti Meclovu) rozhodnout penalty. V těch ale byla tentokráte šťastnější Košutka, vyhrála je 5:4, když za Mochtín penaltu proměnili : Smolík, Bejvl, Žiak a Gajdušek, naopak v poslední páté serii neuspěl náš Zd. Plánička, dva body brala Košutka, Mochtín si odvezl 1 bodík.
Rozhodoval Jiří KOmínek, AR byli Lukáš Kříž a František Šimek, DS Ladislav Mareška, ŽK 2:1, 110 diváků.
       Náš tým si i po tomto odehraném kole drží pěkné 5.místo v I.A třídě, když zatím získalo 36 bodů a skore 45:31.

Starší přípravka So Mochtín
se zúčastnila od 15,00 hod. 2. jarního turnaje a to v Lubech. Odehrála vyrovnané zápasy se všemi zúčastněnými soupeři (Švihov, Plánice, Luby B), nejlepší výkon podala v souboji s domácí zálohou, se kterou remisovala 4:4. 

V NEDĚLI 21.4.2019

se hraje v Mochtíně od 17,00 hod. mistrovský zápas OP mužů Sokol Mochtín "B" - TJ Nezamyslice


Srdečně zveme k účasti  všechny naše příznivce !
Kategorie: TJ Sokol Mochtín
Zobrazeno: 1603