Vytisknout
Za nepříjemného chladného počasí byl v NE 7.4.2019 odehrán v Mochtíně zápas OP mužů Mochtín "B" - Žel. Ruda. Náš tým byl papírovým favoritem, ale hosté, kteří uzavírají tabulku, podali nadšený výkon, odvezli si z Mochtína cenný 1 bodík.

... OP mužů - TJ Sokol Mochtín "B" - SRK Železná Ruda   0 : 0 , pok. kopy 3:1
Naše mužstvo nastoupilo proti poslednímu týmu tabulky s velkým odhodláním získat všechny tři body. Mělo v průběhu utkání více ze hry i celou řadu golových příležitostí, koncovka však vázla. Hosté přijeli především poctivě bránit a to se jim dařilo dokonale. Navíc měli v brance skvělého golmana (37 letého  Paštěku), který byl bezchybný ! Uměli však i zahrozit z brejků. Jeden z nich se jim povedl ve 23.min., náš brankář "Kody" však vyráží tutovku na rohový kop. Vzápětí byl na druhé straně ve velké šanci náš Lukáš Kolárik, ale pěkný centr J. Křivánka z VPK v gol nepřetavil. A protože zakončení i dalších našich  hráčů, především pak J. Šafránka, J.Pretzelmayera, Pláničky a Strejce hostujícího golmana nepřekvapilo, odcházelo se do kabin za stavu 0:0. 
     Po přestávce začal Mochtín svůj tlak stupňovat, čekalo se jen a jen na úvodní gol v síti hostů. Útočnou aktivitu oživili svým příchodem střídající T. Vlk i J. Žiak a oba byli blizoučko k dosažení kýžené branky. V 60.min. Vlk trefuje zblíska tyč, v 86. pak pěkná střela J. Žiaka lízla břevno hostující brány. A když si s dělovkou J. Pretzelmayera ze 20 m bravurně poradil hostující golman a svoji šanci z 80. min. neproměňuje v gol hostů ani střídající Kačírek, hraje se stále 0:0. Poslední desetiminutovku přežili hosté také bez úhony a tak o vítězi musely rozhodnout penalty. V těch byli naštěstí lepší naši fotbalisté,alespoň  dva body zůstaly v Mochtíně !  Rozhodoval Vladislav Stach, ŹK 2:5, 50 diváků, z toho více než polovina ze Žel. Rudy !
Sestava Mochtína : Kodeš Petr, Podráský Jiří, Křivánek Josef, Švátora Petr (69. Lorenc Pavel), Kanta Tomáš, Švátora Jiří (58. Žiak Jan), Strejc Stanislav, Plánička Zdeněk, Pretzelmayer Jaroslav, Šafránek Jan (46. Vlk Tomáš), Kolárik Lukáš.
   V penaltovém rozstřelu chytil hostům dvě penalty náš golman Kodeš, úspěšnými střelci Mochtína byli : Jaroslav Pretzelmayer (novopečený tatínek dcery - blahopřejeme !), kapitán mužstva Jiří Podráský a Jan Žiak, neproměnil jen Standa Strejc

    TRENINKY v Mochtíně budou :

Školička sportu a st. přípravka shodně v pondělí a čtvrtek od 17,30 hodin

M u ž i   -  v úterý a pátek od 18,00 hodin
Kategorie: TJ Sokol Mochtín
Zobrazeno: 1620