Muži Sokola Mochtín odehráli v sobotu 23. února 2019 další přípravný zápas na umělce v Sušici. Soupeřem jim byl tentokráte tým z I.B třídy Sokol Vrhaveč. Naši fotbalisté vyhráli 8:2, příští neděli je ale čeká těžší soupeř - domácí TJ Sušice. Pro oba týmy to bude poslední příprava, o týden později budou na pořadu již zápasy úvodního jarního kola I.A třídy !

.. příprav. zápas TJ Sokol Mochtín - TJ Sokol Vrhaveč       8  :  2  (2:2)
Úvodní gol zápasu střílí již v 8.minutě Jiří Dolejš, ale hosté o pět minut později srovnávají Malenkou  na 1:1, který zblíska doklepává míč do sítě po rozehraném RK. Náš tým pak měl dvě šance na navýšení skore, ale J.Šafránek je nevyužil. Ujala se až střela Zb. Smolíka ve 25.minutě, který posílá Mochtín do vedení 2:1. Hosté drží s našim mužstvem nečekaně krok a ve 42.min. se radují z vyrovnání, když si do vlastní sítě smolně sráží míč náš kapitán Jiří Dolejš - srovnává na 2:2. Po přestávce ale Vrhaveč pomalu odpadá, náš tým postupně navyšuje skore, které se zastavuje na cifře 8:2, když nejúspěšnějším našim střelcem je Jan Žiak, autor hatricku. Rozhodčí Jan Jakš,
sestava Mochtína : Blahník Matyáš (46. Kodeš Petr), Dolejš Tomáš, Bejvl Jakub, Dolejš Jiří, Staněk Pavel, Kapusta Matěj, Čeleda Jiří (40. Strejc Stanislav), Smolík Zbyněk, Žiak Jan, Novák Zdeněk, Šafránek Jan (70. Blahník Matyáš), branky :  ŽIAK Jan - 3, DOLEJŠ Jiří, SMOLÍK Zbyněk, NOVÁK Zdeněk, ŠAFRÁNEK Jan, BLAHNÍK Matyáš . V zápase se nepříjemně zranil náš Jiří Čeleda, přejeme mu brzské uzdravení !


NEDĚLE 3. března 2019

.. od 15,30 hod. v Sušici na UMT - poslední příprava áček mužů SUŠICE - MOCHTÍN
        Odjezd k tomuto utkání bude z Mochtína od kabin ve 14,05 hod.

TRENINKY mužů   jsou v Mochtíně již vždy v úterý a pátek od 18,00 hod.

POZOR   !!!!    Je zapotřebí, aby se do treninkové přípravy zapojili i další hráči z "B" týmu. Čekají na ně dva přípravné zápasy a pak zápasy mistrovského jara 2019.


Další zápasový program našich mužstev :

SO 9.3.2019 od 18,30 hod.,UMT Senco Doubravka - I.A tř. mužů St. Plzenec - Mochtín A

NE10.3. od 14,30 h. na UMT v Sušici - přípravný zápas mužů So Mochtín B - SK Bolešiny

SO 16.3.2019 od 15,00 hod. - I.A třída mužů Slavoj Žihle -  So Mochtín A

NE 17.3. od 14,00 hod. poslední příprava Tatran Vel. Hydčice - So Mochtín B