Vytisknout
I druhý přípravný zápas mužů na mistrovské jaro 2019 se hrál v sobotu 16.2. na UMT v Sušici. Soupeřem Mochtína byl v derby utkání Start Luby, účastník Krajského přeboru. Naši fotbalisté podali o proti minulému utkání zlepšený výkon, ale na výhru to opět nestačilo. Stále je na čem pracovat.

Přípravný zápas mužů TJ Sokol Mochtín - Start Luby   3 : 4  (1:3).
Zápas se hrál za krásného, slunného počasí i příjemné teploty 10 stupňů nad nulou ! Luby byly v prvním poločase aktivnější, měly více ze hry a řadu brankových příležitostí. Do vedení ale šel Mochtín, když z první útočné akce se v 11. min. přesně trefil Jan Šafránek - 1:0. Hosté z Lub byli běhavější, lépe  kombinovali, měli převahu, začalo se jim dařit i střelecky. Do poločasu se postupně trefili Křížek, Koželuh a Nešpor, v poločase vedli zaslouženě 3:1. Mochtín se ale po přestávce zlepšil, srovnal se soupeřem krok a dvěma nádhernými goly střídajícího Jar. Cihláře srovnal i nečekaně  skore na 3:3. Hosté byli zaskočeni, přesto se jim v závěru utkání podařilo vsítit vítězný gol, když po rozehraném VPK z těžkého úhlu se hlavou u přední tyče prosadil zcela nekrytý Blohmann - upravil na konečných 3:4. Rozhodčí Švátora Petr, ŽK 0:1, 50 diváků.
Sestava Mochtína : Blahník Matyáš (46. Kodeš Petr), Bejvl Jakub, Dolejš Jiří, Dolejš Tomáš, Staněk Pavel (75. Smolík Zbyněk), Žiak Jan, Čeleda Jiří, Kapusta Matěj (46. Novák Zdeněk), Smolík Zbyněk (46. Strejc Stanislav/ 65. Šafránek Jan), Pretzelmayer Viliam, Šafránek Jan (46. Cihlář Jaroslav), branky Mochtína : CIHLÁŘ Jaroslav - 2, ŠAFRÁNEK Jan

POZOR !  TRENINKY mužů budou tentokráte již jen v úterý a pátek od 18,00 hod. v Mochtíně.

  Bylo by záhadno, aby se do treninkového procesu zapojili i další hráči z "B" týmu, protože zanedlouho budou hrát již dva přípravné zápasy před mistrovským jarem !!!
       Zároveň připomínám těm, kteří ještě neuhradili čl. příspěvky na I.pol. 2019, aby tak učinili co nejdříve - děkuji.

V SOBOTU  23.2.2019
se bude přece jen hrát v Sušici na umělce další přípravný zápas mužů. Od 14,00 hod. se Sokol Mochtín střetne se Sokolem Vrhaveč - účastníkem I.B třídy .
     K utkání se bude společně odjíždět z Mochtína od hřiště ve 12,40 hod.
Kategorie: TJ Sokol Mochtín
Zobrazeno: 1781