Vytisknout
    Dovoluji si upozornit všechny členy naší TJ Sokol Mochtín (od přípravek až po dospělé), že již probíhá výběr členských příspěvků za 1.pololetí roku 2019.
     Výši příspěvků najdete vlevo v dokumentech, je nutné je vybrat co nejrychleji (termín je stanoven do 15. února !) a dle pokynů odevzdat do pokladny TJ, protože do konće února se část z nich musí odeslat na konta řídících svazů (FAČR, ČASPV, ČSRS), aby v nich naši členové měli platné členství po celý další rok 2019.  Děkuji za pochopení.

  Plánované zimní soustředění  našich fotbalových mužů a juniórů se uskuteční i letos v Prášilech, ale jeho začátek se posouvá o týden později z důvodu, že v původním termínu nebylo volno.
    Znamená to, že do Prášil se bude odjíždět ve čtvrtek 7. února 2019 v odpoledních hodinách (bude upřesněno na trenincích) a ukončeno bude v neděli 10.2.2019.
     Součástí programu tohoto soustředění bude i pohárový zápas Svatobor Hrádek - Sokol Mochtín, který se bude hrát na hřišti s UMT v Sušici v sobotu 9.2. od 13,30 hod. ! Po něm bude společná relaxace v místním krytém bazénu.
     Na toto soustředění je možné se ještě přihlásit (pár míst je ještě volných) a to obratem u Jiřího Dolejše - tel. 607681629, popř. u Zbyňka Smolíka - tel. 606543005.
Kategorie: TJ Sokol Mochtín
Zobrazeno: 1775