Vytisknout
V sobotu 17.11.2018 zakončilo naše áčko mužů mistrovský podzim 2018 v Kaznějově. Nepodalo zde výkon, který by stačil na domácího nováčka, odjížděl s těsnou porážkou 2:3. Přesto s výkony a výsledky našeho mužstva vládne v letošním roce maximální spokojenost. 

... I.A třída mužů  - FK Bohémia Kaznějov - TJ Sokol Mochtín  3:2  (1:1)
   Začátek utkání patřil jasně našemu mužstvu, ale postupem času získávali navrch domácí fotbalisté, kteří nakonec po těsné výhře získali všechny tři body. Mochtín šel v 10.minutě do vedení, když se po RK hlavou prosadil náš kapitán Jakub Bejvl. Bohužel, naši fotbalisté se těšili z vedení pouhé dvě minuty, když se již ve 12. min. z otočky k tyči trefuje domácí Polívka. Hra je sice vyrovnaná, ale domácí to hrají pořádně od podlahy,svým důrazem vyhrávají většinu soubojů. Výkon Mochtína je naopak dost odevzdaný, toho domácí využívají, v 66.min. jdou poprvé do vedení, na 2:1 zvyšuje střídající Vašíček. Naději alespoň na bod přichází v 75.minutě, kdy si domácí dávají (polo)vlastní gol na 2:2 , ale je připsán našemu J. Šafránkovi, který k tomu nejvíce přispěl. Rozhodující moment zápasu však přišel o pět minut později. Další chybu v naší obraně nemilosrdně trestá vítěznou brankou na 3:2 nejmladší hráč na hřišti, teprve 17 letý Michal Tichý, Kaznějov získává všechny 3 body. Rozhodčí Hamouz Jakub, AR Kašpar Zdeněk, Komínek Jiří, ŽK 5:1, 100 diváků.
Sestava Mochtína : Blahník Matyáš, Bejvl Jakub, Žiak Jan, Gajdušek David, Staněk Pavel, Pretzelmayer Viliam, Čeleda Jiří, Kapusta Matěj (56. Jarabica Stanislav), Smolík Zbyněk, Cihlář Jaroslav (82. Dolejš Jiří), Šafránek Jan. Branky Mochtína : BEJVL Jakub, ŠAFRÁNEK Jan - po 1

Tabulku I.A třídy
   vede po podzimu 2018 nečekaně nováček z Meclova s 33 body, náš tým je "zatím" s 27 body a skorem 33:22 na skvělém 5.místě. Může být ale předstižen Staňkovem, který má ještě k dobru nedělní zápas v Sušici s domácí TJ.
     I tak je to skvělý základ do II. poloviny tohoto ročníku, která začne v měsíci březnu příštího roku 2019. Našim fotbalistům za to patří velký dík. Stejně velké poděkování patří zároveň i našim fanouškům a též všem, kteří se o Mochtínský fotbal starají !


   O dalších aktivitách a akcích naší TJ Vás budeme na tomto webu pravidelně informovat - sledujte ho !

  
Kategorie: TJ Sokol Mochtín
Zobrazeno: 2724