Vytisknout
Strážov potvrdil v dohrávce roli favorita, z Mochtína si odvezl všechny 3 body. V tabulce OP bude přezimovat s 28 body na 3.místě za SK Bolešiny (30 b.) a vedoucím celkem soutěže TJ Měcholupy, který jich nasbíral 35! Naše záloha uhrála za podzim 17 bodů a skore 28:34 do jarních bojů 2019 půjde z 9.místa.

..10.11.2018 - OP mužů TJ Sokol Mochtín "B" - SK Kovo Strážov   1 : 4 (0:2)
   Náš tým byl opět oslaben o několik hráčů (marodů), proti favorizovanému soupeři však odehrál dobrou partii. Hosté však měli kompaktnější tým i více ze hry, dařilo se jim navíc i v koncovce, vyhráli zaslouženě.
       Po úvodní oťukávačce se jako první dostává k nebezpečnému zakončení Mochtín zásluhou Jar. Pretzelmayera, ale jeho dělovku hostující golman Šít vyráží na RK. Ve 20.min. na druhé straně trefují hosté břevno naší brány a o šest minut později se již radují z vedoucí branky. Po rychlém brejku vyráží náš golman centrovaný míč zleva přímo na kopačku dobíhajícího Kološe a ten zblíska otevírá skore - 0:1. Hosté pak mají více zehry a  ve 39. min.po průniku Hosnedla další golovku, ale náš golman mu jí bravurně likviduje. Mochtín pak vyrovnává hru, ale v poslední minutě 1.poločasu znovu inkasuje, když povedenou střelou ze 28 m trefuje znovu hostující Kološ šibenici mochtínské brány - 0:2. Škoda tohoto golu do šatny, Mochtín to však nevzdal, začal II.poločas aktivně. V 51. min. sice hosté ještě jednou trefují břevno naší brány, ale vzápětí je v šanci (po samostatné akci) opět náš Jar. Pretzelmayer, žel. z úhlu golmana hostí nepřelstil. Překonal ho až v 55.min. kdy mu posadil míč po centru zleva přesně na hlavu Zd. Novák - 1:2. Podobně rychlá a přesná útočná akce se povedla hostům v 65.minutě, po centru Janka hlavou zblíska upravuje na 1:3 kapitán hostů Michal Frous. Hosté si pak výsledek kotrolovali, ale závěr patři opět Mochtínu, který vysunul svého stopera St. Jarabicu do ofenzivy, pokouší se o vstřelení kontaktního golu. Náš tým má tlak i několik slibných šancí na gol, bohužel řešní v zakončení není šťastné ani úspěšné. Naopak, v nastaveném čase, v 91. minutě, se vydává na velký - 60 metrový soloúnik hostující David Kološ, který ho navíc nadvakrát zakončuje dalším kolem, kopletuje si v Mochtíně svůj hatrick - Strážov si odváží všechny tři body.Rozhodčí Ivan Petličarovský, ŽK 2:1, 50 diváků. Sestava Mochtína : Kodeš Petr, Lorenc Pavel, Jarabica Stanislav,  Peleška Jiří (31. Blahník Matyáš), Křivánek Josef, Podráský Jiří, Novák Zdeněk, Kanta Tomáš (61. Pavlík Jaroslav), Švátora Petr, Troch Roman, Pretzelmayer Jaroslav, branky : PRETZELMAYER Jaroslav - 1

Zítra v NEDĚLI 11.11.2018

se hraje v Mochtíně předposlední podzimní zápas I.A třídy mužů Sokol Mochtín - TJ Sušice, které má začátek ve 14,00 hod.  


..přijďte se podívat, přijďte povzbudit naše fotbalisty !!!

 (poslední zápas podzimu pak Mochtínské áčko odehraje další sobotu 17.11.2018 od 14,00 hod. v Kaznějově)
Kategorie: TJ Sokol Mochtín
Zobrazeno: 1810