Sobotní dohrávkou (10.11.) se Strážovem zakončí naši muži "B" mistrovský podzim 2018, který nebyl pro naší zálohu vůbec špatný. Druhý den v neděli pak do Mochtína dorazí tým TJ Sušice, který ještě nedávno hrál divizní soutěž ! Tentokráte ale bude v Mochtíně bojovat o zisk nějakého bodu v I.A třídě, kam se po pádu z divize a v letošním létě i po pádu z Krajského přeboru Plzeňského kraje propadnul.

SOBOTA 10.11.2018

.. od 14,00 hod. v Mochtíně - dohrávka OP mužů Sokol Mochtín "B" _ SK Kovo Strážov
     Favoritem utkání jsou hosté ze Strážova, kteří již druhou sezonu usilují o návrat do I.B třídy, kterou před tím hráli dlouhou řadu let. Zatím jsou na 3.místě tabulky, stále drží kontak s týmy bojujícími o postup. Naše záloha naopak do OP letos v létě postoupila a zatím se drží v této nejvyšší okresní soutěži uprostřed tabulky. Proti silnému soupeři se jistě pokusí o co nejlepší výsledek i když jí trápí velká marodka.


NEDĚLE 11.11.2018

.. od 14,00 hod. v Mochtíně - I.A třída mužů Sokol Mochtín - TJ Sušice
      
Hosté jsou zatím nečekaně až na předposledním místě tabulky, ale stále se jejich výkon lepší. Navíc se jedná o okresní derby v této soutěži, bude to tvrdý oříšek pro náš tým, ketrý je zatím na průběžné 4. příčce tabulky


 Přijďte se podívat, přijďte povzbudit naše fotbalisty v boji o důležité mistrovské body !!!